Prvi hotel InterContinental na severozapadu Pacifika otvara svoja vrata u januaru 2024.

Prvi InterContinental hotel na severozapadu Pacifika, InterContinental Bellevue biće otvoren u januaru 2024. kao deo kompleksa mešovite upotrebe vrednog više od milijardu dolara.

Spreman da redefiniše aspirativno putovanje u rastućem predgrađu Sijetla, ovaj moderan i sofisticiran objekat sa 208 soba obećava spoj raskoši i mira, sa restoranima sa Michelin zvezdicama, povišenim Clefs d’Or programom konsijerža i izvanrednim pogodnostima.

Elegancija u dizajnu

Dizajn hotela, koji je izradila renomirana ugostiteljska firma sa sedištem u Kaliforniji Hirsch Bedner Associates, prati principe velikog majstora Feng Šuija, Huang Daoa. Rezultat je mirna, elegantna i moderna atmosfera, sa elegantnom neutralnom paletom boja koja ukazuje na svet prirode. Recepcija napravljena od od Calacatta mermera, postavlja pozornicu za raskošno iskustvo upotpunjeno nameštajem od pliša, umetničkim delima po meri i obiljem prirodnog svetla.

Luksuzni smeštaj

Sobe za goste i apartmani, uključujući predsednički apartman od 200 kvadratnih metara, nude pogled bez premca kroz prostrane prozore. Dizajn neprimetno uključuje dodire inspirisane prirodom usred luksuznog italijanskog veganskog kožnog i elegantnog crnog akcentnog nameštaja. Hotel ima 1200 kvadratnih metara raznovrsnog prostora za razne događaje, što ga čini idealnom destinacijom za nezaboravne proslave.

Kulinarsko utočište

U srcu kompleksa nalazi se pariski koktel lobi bar i bistro, CE LA VI Bellevue, šik društveni centar koji poziva goste da se opuste i povežu. Prostorom dominira jedinstvena, zapanjujuća, ručno duvana staklena rasveta, koja daje topao i privlačan sjaj. Raznovrsni koncepti restorana uključuju koncept otvorene vatre šefa kuhinje Džošue Skenesa sa tri Michelin zvezdice, pastaRAMEN šefa kuhinje Robija Felisa, luksuzni „sushi-dining“ koncept koji je osmilsio šef kuhinje Masaharu Morimoto i kultnu prodavnicu sladoleda Salt & Straw.

Wellness i rekreacija

Predviđajući potrebe svakog gosta, objekat ima najsavremeniji fitnes centar i luksuzni spa sa punom uslugom, Le’SPA. Spa centar nudi ugodne tretmane, uključujući obloge za telo od morskih algi lokalnog porekla, i ima najsavremeniju sobu u kojoj gosti mogu iskusiti očaravajuća četiri godišnja doba pacifičkog severozapada bez napuštanja hotela.

Ukoliko želite da doživite neverovatno iskustvo, InterContinental Bellevue sada prihvata rezervacije na svom sajtu, a datumi boravka su dostupni već od 30. januara 2024.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience