Provedite spektakularan odmor na Tajlandu

Neke od najlepših tropskih destinacija nalaze se na obalama magičnog Andamanskog mora, a jugoistočna Azija velikom brzinom osvaja srca svetskih putnika, obećavajući sjajno vreme, veličanstvene plaže, fantastičnu kuhinju i preko potrebnu privatnost…

Moderni i šik Casa De La Flora hotel nalazi se u Kao Laku na Tajlandu, i predstavlja još jedan od besprekornih luksuznih hotela koji vam obećavaju komad raja na zemlji i sve ostalo što vam je potrebno za jedan nezaboravni godišnji odmor.

Interesantna činjenica i fascinantni aspekt ovog odmarališta sa 36 vila jesu njegove čiste i dobro definisane linije, uz postmoderne apartmane koji su okarakterisani geometrijskom lepotom. Teško je kreirati enterijer koji odgovara lepoti okeana, opuštenih plaža, spokojnih zalazaka sunca i veličanstvenih prizora, ali ovo odmaralište je to definitivno postiglo.

Kombinacija privatnosti ovenčana dekandencijom i vrhunskom uslugom, zajedno sa superiornim zabavnim i tehnološkim pogodnostima, čini ovaj hotel savršenom destinacijom. Od Studio Pool vile, do Casa Pool apartmana i Royal Casa Presidential apartmana, svaki Kutak hotela vam daje priliku da uživate u jedinstvenoj raskoši  zahvaljujući pompeznim enterijerima, veličanstvenom pogledu na okean i bazenima.

Hotel vam takođe nudi širok asortiman aktivnosti na otvorenom koje će vam dati mogućnost najboljeg iskorišćenja slobodnog vremena. Takođe, ovde je u ponudi i fantastični spa centar, uz restorane svetske klase i šampanj bar.