Provedite savršen zimski odmor u odmaralištu Four Seasons Resort and Residences Whistler

Smešten usred veličanstvenih priobalnih planina, Four Seasons Resort and Residences Whistler je uzdigao koncept zimskog odmora na nove visine svojim privatnim odmaralištima.

Postavljene naspram panoramskog alpskog vidika, ove novodizajnirane rezidencije redefinišu značenje odmora „home-away-from-home“, nudeći gostima idiličan i privatni zimski boravak ispunjen avanturama na otvorenom i priliku da se ponovo povežu sa prirodom usred lepote planina koje oduzimaju dah.

Savremeni dizajn Four Seasons Resort and Residences Whistler neprimetno se integriše sa okolnim planinama, stvarajući harmoničan spoj udobne i elegantne izrade. Kako bi svojim gostima pružilo neuporedivo iskustvo, odmaralište nudi niz ekskluzivnih usluga i pogodnosti rezervisanih isključivo za one koji borave u privatnim rezidencijama. Od posvećenog tima konsijerža do kupovine namirnica pre dolaska, spa tretmana u sobi, intimnih privatnih sesija za ručavanje i još mnogo toga, gosti su okruženi luksuzom koji je skrojen da zadovolji sve njihove potrebe.

Four Seasons Resort and Residences Whistler takođe nudi pristup privatnom bazenu i fitnes centru, omogućavajući gostima da održavaju svoju wellness rutinu dok su okruženi zadivljujućim planinskim pejzažom.

Za odličan početak dana, doručak u taverni Braidwood uključen je za sve goste privatnih rezidencija. Restoran nudi divan asortiman toplih i hladnih jela, od domaćeg peciva do jaja benedikt  i kanadskih klasika. Izbor doručka osigurava da gosti budu puni energije i spremni za uzbudljive avanture na snegu. Kako dan odmiče, gosti privatnih rezidencija mogu se prepustiti popodnevnom čaju sa alpskom tematikom, sa mogućnošću uključivanja šampanjca, a tu su i delikatni sendviči, pecivo od putera i izuzetni deserti.

Za one koji imaju sklonost ka miksologiji, odmaralište poziva goste da prisustvuju časovima i pripremaju koktele u društvu iskusnih barmena. Ljubitelji kulinarstva mogu da poboljšaju svoj boravak uz iskustvo privatnog kuvara u rezidenciji, inspirisano elementima Britanske Kolumbije. Glavni kuvar priprema obroke za goste rezidencije kako bi uživali u udobnosti svog luksuznog smeštaja. Uz meni i panoramski pogled na planine, veče postaje oda kulinarskoj umetnosti.

Za one koji žele da u potpunosti prihvate planinski način života odmaralište nudi uslugu Express Ski konsijerža, koja se nalazi na pogodnoj lokaciji u podnožju planine. Posvećeni tim brine o skladištenju skija i snouborda, časovima i svim drugim potrebama, obezbeđujući savršen dan na planinama.

Luxury Experience