Provedite karantin okruženi luksuzom švajcarskog hotela

Uz usporavanje ekonomije usled pandemije korona virusa, jedan od sektora koji je najsnažnije pogođen jeste industrija hotelijerstva…

Hoteli širom sveta trenutno proživljavaju period bez gostiju, posluju sa manjkovima i gubicima, a Le Bijou Hotel & Resort je umesto toga, odlučio da se prilagodi situaciji i pobedi je inovacijama. Kako bi zaštitili svoje prihode, luksuzni lanac hotela predstavio je ono što nazivaju Covid-19 ekskluzivni paket.

Namenjen bogatim klijentima koji žele da prožive karantin sa stilom, Covid-19 Servis uključuje odsedanje u luksuznom hotelu sa dostavom obroka i medicinskih usluga, uključujući testove na virus. Gosti se mogu čekrati u hotel automatski, uz minimalnu interakciju sa osobljem. Medicinske usluge u sobi će im pružati Double Check privatna klinika iz Švajcarske.

Kako saznajemo, ovaj paket je dostupan u hotelima brenda smeštenim u Bazelu, Bernu, Ženevi, Lucernu, Zugu i Cirihu, uključujući uslugu testiranja na virus od 500 dolara, dve posete medicinske sestre dnevno od 1.800 dolara i dvadeset četvoročasovnu medicinsku negu od 4.800 dolara. 

Komentarišući ovaj paket, Aleksandar Hubner, CEO i osnivač hotelskog ranca, rekao je: “Početkom marta, naši prihodi su doživeli značajan pad. Dakle, moamo odmah da reagujemo. U početku smo dobijali možda dva upita dnevno, dok sada imamo desetak poziva svakog dana i nekoliko gostiju koji koriste naše usluge”.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja