Prepustite se kulturi Indije u novom Amanbagh odmaralištu

Amanbagh, luksuzna palata sa smaragdnim baštama, deo je veličanstvene ponude Aman grupe hotela…

Postavši vanvremensko mesto za odmor, Amanbagh predstavlja arhipelag od trideset sedam apartmana i paviljona, raštrkanih po Aravili lancu. U ružičastim i bež tonovima, palata je podeljena između očiglednih indijskih inspiracija i mongolskih silueta – kupole i lučna vrata, sa snažnim azijskim konotacijama, svedoče ovoj tvrdnji.

Kao što smo prethodno pomenuli, 37 apartmana, gde je svaki veličanstveniji od prethodnog, akcentuju ovu palatu. Paviljon nadomak bazena, koji predstavlja najveći u ponudi ovog odmarališta, prevazilazi 200 kvadrata zahvaljujući svojoj bašti i privatnom bazenu. Moramo takođe naglasiti da su sve sobe veličanstveno dizajnirane, te da nude veličanstveni pogled. Neki od Terrace Haveli apartmana daju vam priliku da se pozabavite introspekcijom, dok uživate u pogledu na okolne planine.  

Peške ili na leđima kamile, imaćete slobodu da istražujete 80 ruina misterioznih sela i nekadašnjih palata koje okružuju ovaj hotel. Bhangarh, grad duhova u neposrednoj blizini, smatra se ukletim, što će ljubiteljima neobičnog biti posebno interesantno.

Kada se radi o gastronomiji, u ponudi je veličanstvena indijska kuhinja sa svim svojim začinima i atipičnim ukusima, dok u jutarnjim časovnima, gosti odmarališta mogu uživati u demonstracijama kulinarskih majstora, praćenih regionalnim melodijama.

Amanbagh takođe organizuje tečaje wellnessa, posebno fokusirane na meditaciju. Uz pomoć joge i meditacije, ajurveda doktrine, brojne detoks programe, ovo odmaralište obećava da će podmladititi vaše telo i dušu.