Prepustite se čarima prirode na Calistoga ranču

Očaravajući Calistoga ranč u dolini Nape, je mesto na kom ćete sazreti više za nedelju dana, nego što će mnogi uspeti za čitav život...

Sa očaravajućim okruženjem, sirovim, drvenim elementima, toplim kaminima i neverovatnom atmosferom, pored izvrsne ponude vina, nakon vašeg boravka ovde, osetićete se poboljšano i preporođeno.

Ljudi koji žive u Napi, znaju da je život ovde mnogo više od običnog uživanja. Poseta hotela na ovoj lokaciji svodi se na lično i blisko iskustvo, gde samostalne lože za goste, u svoj rustični dizajn uvode prirodu, a okružene su stazama koje su više nego idealne za opuštajuću šetnju. Okruženje ovog odmarališta nije ništa manje čudesno od prefinjenog vinograda, koji spremno dočekuje svoje goste, koji žele da uče i iskuse sve radosti pravljenja vina.

Svaka od samostalnih loža za goste ima i tuš na otvorenom, smešten u privatnoj bašti, dekadentni vidikovac, koji je idealan za uživanje u čaši vina i pogledu na mesec.

Vaše putovanje i iskustvo odmora biće kompletirani posetom spa centru ovog odmarališta, gde se prirodni minerali lokalnih voda, spajaju sa organskim elementima i kreiraju tretmane zbog kojih ćete se osećati i izgledati mlađe. Unutar ovog odmarališta, imate mogućnost meditacije na bilo kojoj lokaciji, kao i šetnje kroz planine, pored brojnih drugih aktivnosti.

Lakehouse restoran koji je deo ovog odmarališta, pobrinuće se za svaki vaš gastronomski hir, nudeći vam genijalnu hranu, u kombinaciji sa pogledom na jezero. Kada vaša nepca i čula ukusa jednom iskuse neočekivani udar i eksploziju aroma koja će vam biti poslužena od lokalnih sastojaka, ovo mesto ćete početi da smatrate rajem.

Luxury Experience