Predah u ovom kineskom odmaralištu je sve što nam sada treba

Svi smo umorni od sedenja ispred ekrana naših računara, dok maštamo u begu iz grada kako bismo opustili svoje telo i um, lutajući u potrazi za spokojem...

ZJJZ Atelier kreirao je seriju loža u šumama Đijanšija u Kini, nazvanu The Seeds, koje su savršeno mesto za izolovanje i zdravu dozu introspekcije. Ove lože su nastale inspirisane prirodnim formama, kako bi bile savršeni eho svog scenskog i idiličnog prirodnog okruženja.

Lože su obložene borovom šindrom i reflektujućim aluminijumom, a specijalno su dizajnirane kao deo Tree Wow Hotela. Ovo je inače druga saradnja između hotela i stzudija ZJJZ, budući da su slični koncept primenili za šarmantni i maštoviti Mushroom projekat.

Kao inovativni retro smeštaj, lože postaju sve popularnije među milenijalcima, koji ih biraju radije nego hotele sa bezbrzoj zvezdica u svojoj kategorizaciji, upravo zbog privatnosti i izolacije koju nude. Inspirisane prirodom, one lebde u vazduhu i oslanjaju se na štule, poput sojenica. Do njih se dolazi putem eksternog stepeništa, čija je površina obložena reflektivnim aluminijumskim pločicama. Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da su njihovi enterijeri dekorisani tankim trakama drveta.

Lože sadrže spavaću sobu, kupatilo i izobilje skladišnog prostora, dok je tu i tavanski deo u kom se zaista možete opustiti i ostati nasamo sa prirodom i sopstvenim mislima. Pored toga, tu je i veliko otvaranje u prednjem delu, koje vas vodi do kružne terase.

Štaviše, svaki ložu krase višestruki mali i veliki prozori, koji vam daju priliku da uživate u pogledu na šumu. Glavni prostor sadrži krevet, kadu i fotelju iz koje se pruža pogled na terasu. Dok pišemo ovaj članak, možemo zamisliti sebe kako upravo ovde uživamo u omiljenoj knjizi i šolji toplog čaja ili kafe, dok prirodnu lepotu polako prekriva nežni sloj snega...