Potpuno novi Four Seasons Hotel Dalian otvara svoja vrata ovog proleća

Spremite se da doživite novi vrhunac luksuza u srcu Daliana dok željno iščekivani Four Seasons Hotel Dalian otvara svoja vrata 1. marta 2024.

Ovo arhitektonsko čudo obećava da će podići iskustvo gostoprimstva, nudeći spoj moderne elegancije, kulinarskih užitaka i pogleda koji oduzima dah. Dalian (Daljen), moderan lučki grad na poluostrvu Ljaodong, na južnom kraju kineske provincije Ljaoning, takođe je finansijski, brodski i logistički centar za istočnu Aziju.

Po ulasku u spektakularni lobi na 41. spratu, gosti su dobrodošli u svet sofisticiranosti i šarma. Lobby Lounge, savršen za moderan popodnevni čaj ili neobavezne sastanke uz kafu i koktele, postavlja ton za ugodan boravak. Harbour Bar na istom spratu dodaje glamur celom iskustvu, sa vrhunskim viskijima, kreativnim koktelima i autentičnim menijem koji su napravili najbolji gradski miksolozi.

Sa iskustvom u restoranima koji se prostiru na različitim spratovima, hotel zadovoljava različite preferencije svojih gostiju. Saai Yue Heen, ​​restoran na najvišim spratovima, predstavlja kantonske specijalitete, uključujući ručno pravljen dim sum i tradicionalni kineski roštilj. Hotel se takođe može pohvaliti japanskim restoranom Yotsuba, celodnevnim obrokom u Hui Hai i pekarom na nivou ulice Fresca.

Spa centar na 38. spratu i fitnes centar sa pogledom na more nude utočište za opuštanje, sa upečatljivim infinity bazenom koji se naizgled preliva u gradski pejzaž. Za goste hotela obezbeđeno je 254 soba koje pružaju luksuzno i udobno okruženje sa modernim pogodnostima.

Poslovni putnici mogu iskoristiti Executive Lounge na 33. spratu, koji nudi zadivljujući pogled na more i primernu uslugu Four Seasons. Za one koji organizuju događaje, hotel nudi najsavremenije prostore na 5. i 6. spratu, uključujući savremene balske sale opremljene najnovijom tehnologijom. Od proslava venčanja bez stresa do impresivnih poslovnih događaja, Four Seasons Hotel Dalian obezbeđuje besprekorno i nezaboravno iskustvo.

Smešten na samo 15 minuta hoda od Međunarodnog konferencijskog centra Dalian u poslovnom okrugu Donggang, hotel je strateški pozicioniran za poslovne putnike. Dalian, poznat kao vitalno finansijsko, transportno i logističko središte u severoistočnoj Aziji, takođe se može pohvaliti bogatom kulturnom istorijom, vidljivom u njegovom dobro očuvanom japanskom i ruskom arhitektonskom nasleđu.

Osim raskoši hotela, Dalian mami svojim živahnim gradskim životom i atrakcijama. Živahne plaže, obližnji termalni izvori, skijališta i tematski parkovi čine ga popularnom destinacijom za odmor tokom cele godine.

Od Longwangtang Cherry Blossom Parka u proleće do Međunarodnog festivala pešačenja u Dalijanu u maju, grad nudi bezbroj kulturnih i rekreativnih aktivnosti.

Luxury Experience