Posetite novi hotel u Tulumu gde svaka soba ima pogled na more

Tulum je poznat po sunčanim plažama sa belim peskom, savršenim lagunama i drevnim arheološkim ruševinama koje privlače turiste tokom cele godine.

Svako putovanje ovde je avantura, pa ako planirate bekstvo iz snova u ovaj rajski deo Meksika i treba vam šik odmaralište za boravak, Hilton ima savršenu ponudu za vas.

Hotelski brend će otvoriti svoj prvi all-inclusive objekat u Tulumu 12. maja, i sigurno će postati omiljen gostima zahvaljujući impresivnom nizu mogućnosti za obedovanje i zabavu.

Hilton Tulum Riviera Maya All-Inclusive Resort na plaži ima 735 soba i apartmana, što ga čini najvećim odmaralištem kompanije na Karibima i Latinskoj Americi. Prostrano imanje, koje je dizajnirao HBA San Francisco ima nekoliko dvospratnih zgrada u stilu vila koje gledaju na zadivljujuću obalu. Dekor sobe priziva prelepo okruženje odmarališta — svetla, zemljana paleta podseća na plaže sa belim peskom, dok je Karipsko more inspirisalo tirkizne boje u celom hotelu. Sobe imaju privatne balkone sa pogledom na prirodu ili okean, dok svi apartmani gledaju na Karipsko more i imaju veliki dnevni boravak i trpezariju.

"Otvaranje Hilton Tulum Riviera Maya All-Inclusive odmarališta je neverovatno uzbudljiv dodatak našem brzo rastućem portfoliju vrhunskih all-inclusive odmarališta na najtraženijim destinacijama na plaži širom sveta“, rekao je izvršni potpredsednik Hiltona.

Kada su u pitanju opcije za uksune obroke, gosti takođe imaju šta da biraju. Trinaest restorana, uključujući više barova, kafića i nekoliko ležernih ponuda pored bazena, služe različite svetske ukuse. Od meksičkih jela pripremljenih od lokalnih sastojaka u Maxalu i svežih morskih plodova u Cocomar Ceviche do ukusne savremene azijske kuhinje u Noriku i italijanske testenine u restoranu La Luce, svaka želja gostiju će biti zadovoljena. A ako to nije dovoljno, gosti će takođe imati pristup susednoj (i takođe potpuno novoj) Conrad Tulum Riviera Maya, koja ima pet gurmanskih restorana, šest barova i spa centar.

Ono što će naterati putnike da ostanu što duže jesu brojni sadržaji i mogućnosti za zabavu. Savršena plaža, zajedno sa osam bazena i pet đakuzija pruža idealno mesto za upijanje sunca, dok posebna porodična zona nudi bazen za decu, igralište u vodenom parku, prostor za igru i mnoge druge sadržaje namenjene najmlađim posetiocima odmarališta i njihovim roditeljima.