Posetite Four Seasons Costa Rica resort

Za samo nekoliko dana, neverovatni Four Seasons Resort costa Rica at Peninsula Papagayo, ponovo će otvoriti svoja vrata...

Iako su u mnogim delovima sveta restrikcije putovanja i dalje aktivne, nadamo se da ćemo moći da posetimo ovo odmaralište u bliskoj budućnosti. Pokrivajući posed koji meri 560 hektara, veličanstveno renovirani resort sa pet zvezdica će ponuditi odmor iz snova surferima, roniocima, planinarima, ljubiteljima prirode, ali i ljubiteljima luksuza. 

Svojom neverovatnom ponudom, uključujući restorane svetske klase, spa centar, golf teren i teniski centar, Four Seasons Costa Rica je definitivno mesto koje se mora videti i doživeti uživo. Kada se radi o gastronomiji, u ponudi je pet restorana, koji se fokusiraju na organske namirnice uzgojene na licu mesta. Za uživanje, ovde su vam na raspolaganju dve besprekorne plaže, četiri bazena, privatne lože i sve što vam je potrebno za sportove na vodi.

Four Seasons Resort Costa Rica at Peninsula Papagayo će pozvati svoje goste da im se pridruže u jutarnjoj sesiji meditacije, ili će ih iznenaditi isceljujućom zvučnom terapijom, dok će oni aktivniji verovatno uživati u HIIT i fitnes sesijama. Harmonija i balans se po svemu sudeći ovde mogu dostići, dok su vam na raspolaganju brojne stvari koje možete otkriti i sa kojima možete eksperimentisati.  

Najnoviji dodatak odmaralištu, ekskluzivne Prieta Bay residencije, poželeće vam dobrodošlicu svojim luksuznim ambijentima i zavodljivim pogledom na obalu. Samo nekoliko ljudi će imati priliku da uživa u ovim rezidencijama, koje su svoje mesto pronašle u privatnoj i zatvorenoj enklavi.

Luxury Experience