Posetite Firencu i Hotel Continentale za dozu prave magije

Odmor na nekoj lepoj destinaciji postaje uspomena koje se rado sećamo, ukoliko naravno ispuni neke uslove...

Da bi jedno putovanje ostalo zauvek urezano u naše pamćenje, ono mora biti kombinacija veličanstvene destinacije, lokacije, društva i iskustava. Ako se upustite u putovanje oko sveta, koje može trajati i više od osamdeset dana, odsedanje u hotelu koji nije tako sjajan i bajan, upropastiće sve ono čega biste se rado prisetili u svojim poznim danima. Ipak, ako posetite neka od najlepših mesta sveta, u kojima se nalaze veličanstveni hoteli, onda ćete biti svedoci stvaranja prave magije. U svetu postoji veliki broj luksuznih hotela, a veliki broj se nalazi u Firenci.

Continentale Hotel koji se nalazi u ovom gradu predstavlja epitom luksuza zbog kog se ovo mesto izdvaja u odnosu na sva druga  u svom okruženju. Romantično odmaralište smešteno je u samom srcu grada, što ga čini idealnim za one goste koji ne žele da uživaju samo u svojim hotelskim sobama, već i u fantastičnom okruženju. Ovde će vas jednostavno očarati elegantni i vanvremenski enterijer, dok će vas kada izađete iz hotela, omađijati lepota Italije.

Hotel potpisuje Mišel Bonan, florentinski arhitekta koji je bio inspirisan Palazzo Pitti kada je kreirao ovo zdanje, sa snažnim uticajem pedesetih, odnosno zlatnom erom mode i luksuza. Ukoliko želite da posetite ovaj hotel, preporučujemo vam da bukirate moderni, ali vanvremenski Consorti apartman, koji će vam umnogome olakšati proces zaljubljivanja u Firencu. Pogled na reku Arno i Ponte Vecchio uz jutarnju šoljicu kafe pripremiće vas za dan pun zabave i uzbuđenja.

Upotreba bele boje u apartmanu na jedinstveni način doprinosi njegovom izgledu i prozračnosti. Veličanstveni prvi nivo apartmana je posebno očaravajuć sa svojim rasporedom prostora, koji je pre svega romantičan i sadrži krevet sa baldahinom, sa prozračnim belim zavesama koje oivičavaju vaše privatno ljubavno gnezdo. Gosti se mogu opusititi u glomaznoj kadi na drugom nivou svog apartmana, uživajući istovremeno u pogledu na katedralu.

Deo ovog hotela je i veličanstveni La Terrazza bar smešten na vrhu Consorti tornja, u kom ćete imati priliku da popijete najbolji negroni dok uživate u pogledu na čitav grad. Continentale Hotel vam takođe daje mogućnost uživanja u White Iris spa centru, koji je okarakterisan toplinom toskanskog drveta i kamena.

Kao savršena kombinacija kulture, zabave i hrane, ovaj hotel se može opisati kao all-in-one iskustvo, koje ćete definitivno sa osmehom urezati u svoje pamćenje i rado ga se prisećati. Dozvolite Firenci da vas hipnotiše.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja