Poput zemlje čuda: Takaši Murakami apartman u Grand Hyatt Tokio hotelu

Kao što verovatno već znate, cvet u svojim brojim formama, pojavama i oblicima, predstavlja simbol i izvor inspiracije za mnoge kreativce širom sveta…

Jedan od njih je slavni japanski umetnik, Takaši Murakami. Njegov potpis u formi detinjastog nasmejanog cveta će uvek biti ono po čemu ga odmah razlikujemo od svih drugih. Nakon kreiranja sjajnog časovnika sa ovim simbolom u saradnji sa brendom Hublot, umetnik je dozu svog “ludila” i magije podelio sa čitavim svetom, kreirajući čitav jedan hotelski apartman.

Nazan Chairman Suite, ovaj apartman u Grand Hyatt Tokio hotelu dekorisan je sa četrnaest Murakamijevih umetničkih dela i brojnim aktivnostima koje su povezane sa njim. Paket boravka u ovom apartmanu deo je Roppongi Hills Takashi Murakami projekta, a gostima daje priliku da u celosti zarone u njegov svet. Umetnička dela koja krase prostor apartmana uključuju slike, tepihe i mnogo toga drugog, pri čemu je definitivno najupečatljivija Flower Parent & Child skulptura visoka 195 cm, smeštena u dnevnom boravku.

Ovaj paket se neće dopasti samo ljubiteljima umetnosti, već i gurmanima koji će imati priliku da uživaju u posebnoj večeri, koja će biti zaključena kutijom sa poslasticama, šampanjcem, Murakami umetničkom knjigom sa potpisom, uz ekskluzivnu masku i šolju.

Dozvolite da vas osvoji ljubitelj umetnosti skriven u vama uz ovaj paket, gde jedno noćenje košta 4.298 dolara.