Poput kraljevske palate - ultra luksuzni hotel otvoren u Budimpešti

Matild Palace – lokalitet u Budimpešti koji je pod zaštitom Uneska, biće ponovo otvoren kao hotel nakon petogodišnjeg procesa renovacije…

Nekadašnja imperijalna palata prošla je kroz veliku transformaciju, kako bi sada postala luksuzni hotel sa 130 soba za goste. Predvođeno dizajnerom enterijera, Marijom Vafiadis i lokalnim arhitektama, Piterom Dajkom i Pulom Antalom, renoviranje uključuje mešavinu starinskog i modernog luksuza. Sve u svemu, posed sada sadrži 111 soba i 19 apartmana, koji su okarakterisani rasporedom prostora na više nivoa, luksuznim lusterima i panoramskim pogledom na grad.

Hotelski gosti će moći da se opuste u Swan Spa centru, obeduju u jednom od prefinjenih restorana koje predvodi Volfgang Pak ili pijuckaju koktele u krovnom baru ili tajnom baru/biblioteci. Kasnije ove godine, hotel će takođe organizovati savremene kabare večeri i specijalne događaje za širu javnost.

Komentarišući novi hotel, Filip Vegman, potpredsednik i globalni brend lider The Luxury Collection grupe, izjavio je: “Ovaj posed dozvoljava našim gostima da ostvare svoj san življenja unutar kraljevske palate, uzvišen uz pomoć modernih pogodnosti i besprekornih usluga, a radujemo se da ih ugostimo, dok istražuju ovaj vanvremenski i inspirišući grad”.

Kako saznajemo, knjiga rezervacija je već sada otvorena!