Poklonite sebi savršenu vilu za odmor

Rosewood Mayakoba je privatno odmaralište, smešteno na veličanstvenoj obali Rivijera Maja plaže u Meksiku…

Rosewood resort je jedna od najluksuznijih opcija koje su trenutno u razvoju u tom delu sveta, a kada projekat bude završen, ponudiće gurmansku kuhinju golf klubove, klubove na plaži i nagrađivani spa centar. Tome možemo dodati i usluge batlera, zbog čega nam je daleko jasnije zašto se brojni gosti ovog odmarališta odlučuju da svoj boravak učine trajnim, kupujući jednu od Rosewood rezidencija. Naravno, vlasničke posete dolaze sa brojnim pogodnostima, poput pristupa privatnoj plaži, što će biti omogućeno vlasnicima sasvim nove vile koja će biti lansirana ove godine.  

Sa cenom od 9.85 miliona dolara, Beachfront Villa Five će imati oko 1.600 kvadrata prostora, uključujući šest spavaćih soba sa dualnim master apartmanima, sedam kupatila i jedan toalet, otvoreno centralno dvorište, medijsku sobu i privatnu kancelariju. Kao jedini posed koji se može kupiti ovde, a da nudi pristup plaži, ova rezidencija će maksimalno iskoristiti svoju lokaciju, nudeći veličanstveni infiniti bazen, uz ložu na otvorenom sa prostorom za logorsku vatru.

Nastala kao delo renomiranog arhitekte, Havijera Sordo Madalena iz meksičke firme Sordo Madaleno Arquitectos, vila ima čist i moderan dizajn, koji će se donekle razlikovati od postojećih rezidencija, ali će ipak biti inspirisan prirodnim okruženjem u kom se nalazi, sa savršenom pejzažnom arhitekturom, kaskadnim vodenim elementima i upotrebom materijala kao što su prirodni kamen, drvo, mermer i keramika.

Prozori od poda do plafona će uramiti spektakularni pogled koji se odavde pruža, dok će kuhinja biti pogodna za profesionalne kuvare, pri čemu će master apartmani imati ugradne garderobere i dva spa kupatila. Vila dolazi sasvim opremljena nameštajem, dok će paket pogodnosti nuditi i više od usluga odmarališta.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Putovanja