Poklonite sebi odmor u besprekorno romantičnoj loži

Svako od nas može poželeti predivan i savršen odmor iz snova, unutar očaravajućih i bajkovitih Alpa, zaduženih za stvaranje idealne pozadine romantičnim kolibama tradicionalnog dizajna i luksuzne prirode...

Do sada smo imali priliku da vidimo nekoliko ovakvih neverovatnih smeštaja unutar velikih odmarališta, ali u ovom slučaju prelazimo na francusku stranu Alpa, gde možemo vizuelno doživeti još jednu idiličnu zimsku kuću u kojoj se snovi sami ostvaruju. Smeštena na jednoj od najpopularnijih snežnih padina, okružena vrhovima i dolinama francuskih Alpa, Les Gentians 1850 vila omogućuje ultimativni komfor i klasu, obećavajući unikatan odmor koji se pamti do kraja života.

Izgrađena u Kurševelu, ova savršena lokacija za zimski odmor namenjena je svim skijaškim entuzijastima, ali i ostalim zaljubljenicima u snežne čarolije, jer ne samo da poseduje najbolje skijaške staze na planeti, već dolazi sa veoma dugačkim terminom, uvek startujući prvog dana zime, kako bi nastavila da pruža svoje usluge do uskršnjih praznika sledeće godine. Pored toga, za razliku od brojnih drugih brvnara u regionu, Les Gentians 1850 ostaje verna svojim korenima zadržavajući klasičan izgled tradicionalnih koliba, onakvih kakve možemo očekivati u alpskim krajevima Francuske.

Izgrađena od drveta, kuća poseduje enterijere precizno kombinovanih stilova i tradicionalne postavke, sa savremenim komfornostima, nalik bogato napunjenim i besprekornim belim lejzibeg foteljama, bujnim kaučima rasprostranjenim svuda unutar nje, kao i toplim, udobnim spavaćim sobama, osvežavajućem zatvorenom bazenu, modernoj đakuzi kadi, zajedno zaduženim za ukupno očaravajuće iskustvo, podržano izuzetno dizajniranim osvetljenjem, koje donosi samo najbolje karakteristike iz oba sveta.

Kada se svemu ovome dodaju besprekorni pogledi na svaki izlazak i zalazak sunca, zabavni noćni život na brojnim lokacijama u okviru odmarališta, lokalnu kuhinju i savršene restorane sa barovima, niko od nas ne bi poželeo da se vrati kući nakon jednog ovakvog zimskog raspusta.