Plutajuće kućice na drvetu koje nude najluksuzniji odmor

Više slika

Više slika

Ove nove 'plutajuće' kućice na drveću bukvalno prenose luksuzno odmaralište Blackberry Mountain na nove visine…

Od otvaranja 2019. divili smo se Blackberry Mountain odmaralištu izdaleka zbog njegovih udobnih koliba i vikendica sa više spavaćih soba opremljenih krovovima od škriljaca iz lokalnog kamena i kamenim fasadama kako bi se kamuflirala lišćem planinskih vrhova Three Sisters.

Odmaralište se prostire na 2.100 hektara sa prostorom za oko 130 gostiju odjednom, tako da je verovatno da nećete naići na druge goste, ali njegove intimne kućice na drvetu su još savršenije skrovište. Zimi, gola stabla otkrivaju savršen izlazak sunca, a leti bujne krošnje nude nepatvorenu privatnost za jogu tokom izlaska sunca na terasi (otirači su obezbeđeni) ili druženja sa vašom drugom polovinom.

Kućice na drvetu takođe imaju velike krevete postavljene ispred peći i prozore od poda do plafona koji gledaju na gore pomenute vidike. Prethodno iscepana drva su obezbeđena i unutar i izvan kućica na drveću, dok gosti mogu zatražiti da se peć upali dok uživaju u poslednjim zalogajima za večerom kako bi se vratili u romantični ambijent. Otvorite klizna vrata leti i uživajte ne slušajući ništa nego savršenu tišinu, a u kišnim danima ostanite u krevetu i cenite to što ništa ne radite.

Središte imanja, u kojem se nalazi spa centar Nest, koja se preliva u grejani infiniti bazen i đakuzi, kao i kulinarske i koktel opcije ponudiće vam celodnevno uživanje. Whippoorwill Lounge služi vlasnička piva Blackberry Mountain, impresivan izbor viskija i vina iz njihovog vinskog podruma koji sadrži preko 10.000 boca. Vodeći restoran se takođe nalazi u loži - Tri sestre svakodnevno služe doručak, ručak i meni za večeru od četiri jela koja se stalno menja, a koji je fokusiran na lokalne proizvode iz regiona Valand u Tenesiju.

Kada ne pijuckate, ne uživate ili niste u spa centru, u ponudi su raznovrsni izleti i aktivnosti, od svakodnevnih šetnji i pucanja na glinene golubove, do degustacije viskija i jahanja.

Luxury Experience