Panorama Glass Lodge – ultimativni luksuz spokoja na Islandu

Ukoliko ste ikada poželeli da odmorite od čitavog sveta, a da to učinite okruženi luksuzom i magijom prirode, Panorama Glass Lodge je prava destinacija za vas…

Ovaj porodični brend, nastao je kao plod neverovatne zajedničke ideje – ova mlada porodica, koja živi u Selfosu, na jugu Islanda, želela je da kreira apsolutno jedinstven i romantičan odmor na ovoj magičnog destinaciji, gde je moguće posmatrati ponoćno sunce i polarnu svetlost direktno iz udobnosti kreveta ili privatne hidromasažne kade.

Panorama Glass Lodge je najpoznatiji i najpopularniji “stakleni” smeštaj koji možete rezervisati na Islandu, koji vam nudi apsolutno najbolji pogled na lepotu prirodnog okruženja. Iako je smešten u samom srcu prirode, daleko od gužve i verve modernog života, Panorama Glass Lodge vam nudi luksuz, visoke standarde kvaliteta i izvanredni dizajn. Oblik loža inspirisan je tradicionalnim oblikom islandskih kuća, dok ga kombinacija drvenih elemenata sa čelikom i staklom čine jedisntvenim.

Enterijer svake lože je napravljen po meri i sasvim održiv, pri čemu je velika količina pažnje usmerena detaljima. Lože su kreirane uz poštovanje prema prirodi, odnosno upotrebu materijala koji neće na bilo koji način naštetitti ovom predivnom okruženju. Voda koja se ovde koristi najčistija je na svetu, a do vas dolazi iz obližnjeg izvora, dok se za grejanje bazena koristi održiva električna energija.

Staklene lože su smeštene u mestu po imenu Hella, na skoro dva sata vožnje od Rejkjavika, što vam daje najbolju priliku da uživate u pogledu na veličanstvene prirodne fenomene aurore borealis i ponoćnog sunca.

U centralnom delu lože nalazi se veliki bračni krevet pravljen po meri, dok se okolna svetlost može eliminisati bočnim zavesama. Ukoliko ovu lokaciju posećujete tokom leta, zbog ponoćnog sunca su vam obezbeđene kvalitetne maske za spavanje. Kupatilo sadrži veliki kišni tuš i odiše prijatnim spa ambijentom, dok se pored svake lože nalazi vrući kotlić na otvorenom sa pogledom na vulkan Hekla, islandske visoravni i predivnu reku. Na terasi ćete pronaći prostor za roštiljanje, kao i viseću mrežu za opuštanje na svežem vazduhu.

Luxury Experience