Ovo leto miriše na Grčku

Mnogi od nas se čitave godine raduju godišnjem odmoru, koji pažljivo planiramo, biramo gde ćemo provesti, sa kim i kako… A onda, prošle godine, svi naši planovi su pali u vodu. Na scenu je stupio koronavirus, pomrsio nam sve konce i zatvorio nas unutar naših domova. Odložena su venčanja, porodična slavlja, letnji festivali i sve druge prigode koje smo dugo očekivali. Praktično godinu dana smo se borili sa virusom, ili bolje rečeno sa merama zaštite od virusa i dosadom koja je nastupila, kao glavni protagonista u našim životima.

Budući da se situacija sa virusom smiruje, te da se mere zaštite konačno popuštaju, a granice otvaraju, imamo dosta povoda da sa radošću dočekamo ovo leto. A gde ga je bolje provesti, nego u predivnoj Grčkoj, koja nas mami lepotom svog mora, obale i znamenitostima, protkane nekim sasvim drugačijim načinom života koji nam se sa lakoćom uvlači pod kožu.

Predlažemo vam da predstojeće leto učinite nezaboravnim odsedanjem u Villa Nio na Iosu, mirnom ostrvu u arhipelagu Kiklada. Sa panoramskim pogledom na Egejsko more, vila vam garantuje savršeni odmor u idiličnom okruženju.

Sa površinom od 350 kvadrata, ona predstavlja pravi dragulj arhitekture – njena konstrukcija je integrisana u stenu, što joj daje unikatni šarm zahvaljujući glaziranim kamenim zidovima. Autentični stil kamena kreira idealni kontrast savremenim aspektima kuće, stvarajući besprekornu harmoniju.

Villa Nio, kao što smo rekli, nudi neverovatni pogled na Egejsko more iz trpezarije, dnevnog boravka, spavaćih soba i terase, pa tako možete uživati u opčinjavajućem pejzažu, u svako doba dana. Luksuzna vila ima raskošnu mediteransku baštu, skrivenu od pogleda radoznalih prolaznika nudeći izobilje privatnosti. Loža na otvorenom nudi pristup velikom bazenu sa grejanom vodom, sa pogledom na more. Takođe, moći ćete u potpunosti da iskoristite sve prednosti solarijuma koji vam je na raspolaganju.

Tokom večernjih časova, atmosfera će se garantovano promeniti zahvaljujući zvezdanom nebu koje će se poput najelegantnog tepiha nadviti nad vama, uz neverovatni pogled na druga ostrva kikladskog arhipelaga.

Vila može primiti do deset gostiju u svojih pet spavaćih soba, sa punim kupatilima i ugradnim tuševima, kako bi svakom od njih ponudila ultimativni komfor. Osim toga, deo imanja na kom se nalazi posvećen je i heliodromu, koji umnogome olakšava početak vašeg godišnjeg odmora.

Pored toga, možete bukirati različite dodatne usluge kako biste personalizovali svoj boravak u njoj, te tako možete otkriti sve lepote koje vam Grčka nudi. Kada se radi o ceni, računajte da će vas sedmodnevni boravak u vili koštati od 7.605 do 14.150 €, u zavisnosti od sezone koju odaberete.