Luksuzni hotel u Melburnu vas poziva da ukradete stvari iz njegovih soba

Od vina do ogrtača pa čak i posteljine, ovaj luksuzni hotel u Melburnu zapravo podstiče goste da kradu stvari iz hotelske sobe.

Sigurni smo da ste barem jednom u životu, tokom svog boravka u luksuznom hotelu, poželeli da dozu raskoši i komfora koji su vam ponuđeni ponesete sa sobom kada krenete kući. Možda ste maštali o opuštanju u hotelskom mekanom i baršunastom bademantilu ili baškarenju u krevetu koji je odeven u posteljinu najboljih brendova. Ako kojim slučajem potvrdno klimate glavom, znajte da niste jedini. 

Zapravo, jedan hotel je po svemu sudeći uspeo da prodre do najdubljeg kutka našeg mozga i otkrije sve naše skrivene želje, stvarajući jedinstven program koji će nas definitivno obradovati. Hotel Prince u Melburnu želi da omogući svojim gostima da "ukradu" sve što im se dopada u njihovim sobama, bez imalo krivice. 

Kao deo svog novog paketa, hotel će u partnerstvu sa velikim brojem lokalnih brendova kao što su Grown Alchemist i Cultiver Linen, obezbediti mnoštvo stvari u hotelskoj sobi koje ste ohrabreni da ukradete.

Kao deo ponude „Steal The Suite“, gosti mogu da opljačkaju hotelsku sobu, odnosno da ukradu bade mantile i set posteljine u vrednosti od preko 1000 dolara, toaletne potrepštine Grown Alchemist u vrednosti od preko 200 dolara, keramičke vaze Marloe Marloe u vrednosti od preko 300 dolara, Hommey jastuke i peškire u vrednosti od preko 350 dolara, izbor vina iz Mitchelton Wines u vrednosti od preko 150 dolara i minibar opremljen proizvodima Little Prince Wine.

Komentarišući ovaj projekat, menadžer hotela Ben Čan je rekao: „Videli smo neke goste kako se trude da prokrijumčare stvari iz svoje hotelske sobe, pa smo odlučili da dozvolimo gostima da ukradu stvari koje zaista žele.“

Pored proizvoda koji se mogu ukrasti u vrednosti od preko 2000 dolara, gosti će takođe dobiti obične šampone, proizvode za kupanje i čokoladice. Sobe „Steal The Suit“ u hotelu Prince trenutno su dostupne za 999 dolara po noći do 31. maja 2022.