Otvoren prvi Missoni Resort Club u ekskluzivnom odmaralištu Le Carillon

Prvi Missoni Resort Club nastao je iz saradnje sa ekskluzivnim odmaralištem Le Carillon koje se nalazi u italijanskom naselju Parađi.

Istorijska lokacija gleda na zaliv koji se nalazi na obalama rta Portofino, okružen zelenim morskim borovima i okupan smaragdnim morem. Boje okolnog pejzaža sada se stapaju sa nijansama koje je dizajnirao modni brend i njegovim kultnim šarama, u kombinaciji duha i prirode koja slavi Dolce Vita.

Živahnost i wellness podsećaju na nepogrešive kodove Missoni stila. Jastuci i suncobrani za plažu odeveni su u različite tonove mora i neba, praćeni mekim peškirima ukrašenim čuvenim cik-cak motivom i vezom Missoni Resort Cluba.

Na terasi Le Carillon odmarališta možete udahnuti atmosferu koja miriše na Dolce Vita, naglašenu specijalno napravljenim nameštajem. Modna kuća Missoni je stvorila okruženje u kojem je ključna reč „slatki život“. Iskustvo u Missoni Resort Clubu biće potpuno prilagodljivo, drugačije za potrebe, zahteve i preferencije svakog pojedinačnog gosta, a rezultat je moderan i svež ambijent u kome se nalaze i pop-up prodavnica koju je dizajnirao Missoni.

Projekat, vođen vizijom Alberta Kalirija, kreativnog direktora Missoni Home linije, promoviše stil brenda kroz potpuno prilagođavanje jedinstvenih i nezaboravnih mesta.   

Luxury Experience