Otvara se novi hotel sa dizajnom Zahe Hadid

Najnovije remek delo arhitekture Zaha Hadid Architects je Morpheus hotel u Makau, koji zvanično otvara svoja vrata 15.juna…

Ovaj hotel deo je razvojnog projekta City of Dreams, koji zajedno izvode Melco Resorts i Entertainment Limited. Neverovatna građevina zapravo je dizajn kraljice moderne arhitekture, Zahe Hadid, a vredna je 1.1 milijardi dolara.

Struktura poseduje taj futuristički kvalitet, koji deluje kao da je izvan ovog sveta, a koji je bio ključan u radu čuvene arhitekte. Egzoskelet ima posebnu jedinstvenost, kojom nas hipnotiše dok se obmotava oko kontura građevine.

Strukture koje su nalik mostima, a nalaze se u jezgru građevine, koriste se kao zajedničke trpezarije i lože, dok gornjih sedam spratova sadrže VIP gejming delove, tri vile sa bazenima, kao i šest dupleks vila i delimično natkriveni krovni bazen.

U prizemlju, možete uživati u Pierre Herme Paris loži ili posetiti jedan od tri restorana koja su u ponudi, pri čemu dva predvodi čuveni šef Alan Dukas.

Takođe, ova građevina ima dvanaest liftova, koji doprinose njenom futurističkom ambijentu. Spa centar ovog hotela takođe ide jedan korak dalje od onoga na šta smo navikli, jer poseduje Snežnu Baštu, koja je prema navodima ispunjena pravim snegom.

Definitivno jedva čekamo jun kako bismo otkrili više detalja o ovom neverovatnom projektu.

Luxury Experience