Otvara se najluksuzniji raj na Zanzibaru

Istočnoafrička nacija Zanzibar dobiće masivno luksuzno odmaralište…

Sa 2020. kao godinom planiranom za otvaranje, ovo odmaralište biće najveće u istočnoj Africi, a razvija ga kompanija Pennyroyal Gibraltar Limited. Dizajnirano više nalik nekoj luksuznoj enklavi, Zanzibar Amber Resort odmaralište sastojaće se od pet hotela i sadržaće brojne luksuzne pogodnosti i usluge dostupne gostima.

Ovde će biti kreiran prvi Ernie Els dizajnirani golf teren u ovom delu planete, marina sa dubokim gazom, akvapark, podvodni restoran i noćni klub, bazar za kupovinu, konjički centar i ustanova za superjahte.

Ali, to je samo vrh ledenog brega, jer se ovde planira i izgradnja privatnog aerodroma, medicinske ustanove i privatne internacionalne škole.

Stalne rezidencije će biti dostupne i preko potrebne svima od nas koji poželimo da ovo rajsko mesto nazovemo svojim domom. Možete očekivati 1.914 luksuznih vila, kao i 3.440 luksuznih stanova, sa cenama između 700.000 i 10 miliona dolara.

Brendovi Ritz Carlton i Anantara, kao magovi sfere ugostiteljstva, potvrdili su da će biti deo ove zajednice.

Ritz Carlton Zanzibar će biti odmaralište sa apartmanima i vilama, sa 90 soba i vila koje će imati svoje privatne bazene.

Zanzibar Amber Resort odmaralište biće kompletirano u tri faze tokom petnaest godina, dok prva faza treba da bude gotova 2020.godine. Sa tim na umu, prvi rezidencijalni posed koji je deo ovog projekta biće otvoren ove godine, dok će se golf teren i nekoliko hotela otvoriti sledeće godine.