Otkrivamo: najluksuznije i najudaljenije odmaralište sveta

Ukoliko vam je dosta čitavog sveta i svih sumornih događaja koji nam opisuju svaki dan i želite da pobegnete negde daleko, imamo pravu ponudu za vas…

Na ostrvu nadomak obale Švedske, nalazi se ultra luksuzna lokacija, koja je toliko udaljena da do nje možete doći samo helikopterom ili vožnjom brodom. Nazvana Pater Noster – A Home on The Horizon, ova vila smeštena je na ostrvu Hamneskar, nedaleko od Geteborga.Deo vile potiče od svetionika iz 19.veka, koji je konstruisan 1868.godine. Sa devet soba u kojima svoje mesto može pronaći do 18 gostiju, ovaj posed ima  prostor za spavanje na otvorenom, restoran, bar i kafe, dok čitav dizajn potpisuje švedska agencija Stylt.

Sve sobe u ovoj vili nude neverovatni pogled i DUX krevete, zajedno sa đakuzijima sa grejanom morskom vodom, ostrvske ture i degustaciju vina. Gosti mogu uživati u masažama, meditaciji i posmatranju zalaska sunca iz svetionika, dok poželji mogu učestvovati u pecaroškim ekspedicijama, jedrenju, kajaku i ronjenju.

Sa svojom neverovatnom lokacijom, veličanstvenom prirodom i ekstremnim vremenskim uslovima, ova destinacija vam može ponuditi sve što vam treba kako biste se odmorili od čitavog sveta.

Luxury Experience