Otkrijte vanvremensku lepotu Mikonosa

Bilo da ste u potrazi za romantičnim ili porodičnim odmorom, grčko ostrvo Mikonos vam može ponuditi mnogo toga…

Jedna od ponuda, svakako je Myconian Villa Collection, koja sadrži elegantne vile na ovom ostrvu vanvremenske lepote. Grčki šarm se može videti u njihovoj arhitekturi, gde je luksuz pomešan sa tradicijom na najbolji mogući način. Sa svojim belim fasadama, kamenim podovima i pažljivom dekoracijom, ove rezidencije će vam dati sve što vam je potrebno za prijatan odmor pod grčkim suncem.

Pažnja posvećena detaljima preneta je na sasvim novi nivo, sa infiniti bazenima koji vam daju utisak kao da skačete u Egejsko more. Vile takođe imaju neverovatan pogled na zaliv Elia, a izgrađene su ispred planine, dajući vam mogućnost uživanja u fantastičnoj panorami.

One su dizajnirane za ljude koji vole da žive na otvorenom i uživaju u bujnoj prirodi koju Grčka nudi. Svaka od njih poseduje svoju prostranu terasu, bazene i đakuzije, koji će vam ponuditi najelegantniju formu opuštanja.

Možete odabrati između vila Ornos, Panormos, Super Paradise, Agios Psarou i mnogih drugih, a u svakoj će vas dočekati veličanstveni ambijent i još bolje usluge. Deo odmarališta koje sačinjavaju ove vile je i luksuzni spa centar koji će vas razmaziti, uz nezaobilazne barove i restorane, koji će vam boravak učiniti nezaboravnim.

Ukoliko je Mikonos sledeća destinacija na vašoj listi želja, predlažemo vam da jedna od ovih vila bude vaš glavni izbor.