Otkrijte ultimativni luksuz Sejšela

Ukoliko ste u potrazi za ultimativnim luksuznim hotelom, imamo savršenu ponudu za vas…

North Island Seychelles smatra se najskupljim hotelom sveta, sa veoma dobrim razlogom. Smešten na predivnom sejšelskom atolu, okružen belim peskom, Indijskim okeanom i kokosovim palmama, ovaj hotel svim svojim putnicima namernicima nudi raskošne vile.

Bosonogi luksuz je duh North Island Seychelles, koji želi da ponudi samo najbolje od najboljeg svojim gostima, ostajući pritom veran prirodi i svom okruženju, uz apsolutno poštovanje tradicija. Arhitektonski stil jedanaest vila koje su ovde u ponudi inspirisan je tradicijama ostrva, kao i autohtonim i prirodnim materijalima. Čist dizajn sa minimalisitčkim linijama, koji dozvoljava eksterijeru jasnu komunikaciju sa enterijerom, može biti idealni opis svake od njih. Sve što se u njima nalazi, simbolizuje svetlost i kreira intimnu atmosferu, koja će vam pružiti beg od sumorne svakodnevice. Koral i prirodno drvo su neki od elemenata koji krase prostor bazena okrenut prema okeanu, u potpunosti se uklapajući sa idiličnim pejzažem ostrva.

Deset vila osmišljeno je u stilu predsedničkih apartmana, dok je najimpresivnija ona jedanaesta – Villa North Island. Dostupna samo parovima, ona meri oko 750 kvadrata, a specijalno je dekorisana od strane lokalnih majstora, kombinujući u sebi drvo, kamen i staklo, stvarajući tako pravi raj za sve zaljubljene parove. Sa pristupom privatnoj plaži, svaka od njenih soba je prava čaura privatnosti sa pogledom na okean. U pogledu na pučinu možete uživati sa više nivoa – iz kreveta, đakuzija, bazena…

Osim parova, North Island Seychelles je idealno mesto za porodični odmor, nudeći aktivnosti i zabavu za sva doba. Gosti se mogu oprobati u kulinarskim avanturama, sa dnevnim menijem koji će privatni kuvar pripremati posebno za njih, u skladu sa njihovim ukusima. Pored toga, na raspolaganju im je i veličanstveni spa centar u srcu prirode, dok su tu i sesije joge i savršeno opremljena teretana.

Što se porodičnih aktivnosti tiče, gosti se mogu odlučiti za planinarenje ili šetnju šumom, ronjenje i otkrivanje podzemnog sveta, vožnju kajakom, surfovanje ili divljenje lepoti zalaska sunca. Najmlađi gosti će moći da otkriju život pirata u okviru posebnog programa koji je osmišljen samo za njih.