Otkrijte tradicionalni luksuz i romantiku u Veneciji

Venecija nas oduševljava svojim gondolama, istorijskim i jedinstvenim stilom, spomenicima koji su poznati širom sveta, kanalima i lagunama koji se graniče sa drevnim fasadama…

Nedaleko od srca grada, hotel Belmond Cipriani, jedan od najekskluzivnijih hotela u italijanskom gradu nudi vam luksuz, spokoj i oduzima dah vama i vašoj voljenoj osobi. Kroz 95 soba i apartmana hotela Belmond Cipriani možete otkriti svu tradicionalnu venecijansku umetnost i moderan luksuz, sve s pogledom na bujne vrtove, lagunu ili čak na čudesni trg Svetog Marka.

Probirljivi putnici biraju apartman Dogaressa, koji je dekorisan rukotvorinama i prefinjenim komadima, pažljivo odabranim tkaninama, a sve u stilu koji je inspirisan 18.vekom. Glavna spavaća soba je potpuno izolovana iznad hotelskih vrtova, a ružičasto mermerno kupatilo sigurno će zavesti sve dame.

Ali, najznačajniji apartman hotela Belmond Cipriani ostaje sjajni Palladio, sa velikim prozorima sa pogledom na lagunu. Pored prostranih i prefinjenih soba, dva mermerna kupatila i pristupa privatnim pontonom, ovde možete uživati u sopstvenom infiniti bazenu i đakuziju direktno sa svoje terase. Iskoračite iz ove beskompromisne udobnosti da biste istražili blaga jednog od najromantičnijih gradova na svetu.

Za opuštanje, hotel Belmond Cipriani ima jedini bazen u centru Venecije, i to ne bilo koji, jer je ujedno i jedan od najlepših u Evropi! Ispunjen toplom, filtriranom morskom vodom, on je idealno mesto za opuštanje uz koktel i delikatesne grickalice, pažljivo pripremljene od strane najvećih majstora.

Pre ili posle bazena, takođe možete otkriti fitnes centar Belmond Hotel Cipriani i prepustiti se rukama vašeg ličnog trenera, dok uživate u pogledu na fantastični vrt. Nakon fitness sesije, opustite se u hotelskom spa centru ili osamljenim kutkovima vrta, nedaleko od teniskih terena, gde vas očekuje kvalitetna masaža, sauna, hamam i mnogo toga drugog.

Vrhunski ponos hotela Belmond Cipriani je njegov restoran Oro sa Michelin zvezdicom, čije ime dočarava zlato razbacano po njegovim plafonima. Ova adresa je jedna od najpoznatijih u Veneciji po kulinarskim tradicijama pomešanim sa savremenom kuhinjom, zahvaljujući talentu šefa kuhinje Davidea Bisetta. Pod lusterima Murano ili na njegovoj ekskluzivnoj terasi s pogledom na lagunu uživajte u svežim proizvodima i izboru najboljih venecijanskih vina.

Na kraju, hotel Belmond Cipriani nudi jedinstvene aktivnosti za uživanje duž kanala, bilo da se odlučite na vožnju kajakom, gondolom ili biciklom, i poziva vas da otkrijete retko posećene delove grada. Istražite stotine okolnih ostrva i pećina malo poznatih turistima, kao i vinarije, manastire ili čak fabrike čokolade, za pravu eksploziju čula!

Prvo odredište za nezaboravan boravak otkrivajući la dolce vita!

Luxury Experience