Otkrijte snažnu i autentičnu lepotu poluostrva Mani

Kada se govori o poluostrvu Mani, moramo primetiti da u njemu postoji nešto ohrabrujuće i istovremeno razoružavajuće kontradiktorno…

Čitav južni peloponeski region otvara se prema Mediteranu, gotovo žudeći za oslobađanjem od kopna, pleneći našu dušu i um svojom neukrotivnom, nezaboravnom i neprikosnovenom lepotom. Snegom okovani vrhovi planine Tajget, stroga lokalna arhitektura sa kućama koje asociraju na tvrđave i kamenita, skoro neplodna zemlja stvaraju vizuelnu napetost, dok unija beskrajnog horizonta koji odvaja baby plavo nebo od kobaltne vode očarava sva čula.

U srcu ovog neverovatnog prirodnog okruženja nalazi se sasvim novi Bassa Maina kompleks, koji ponosno stoji iznad grube obale, sa svojom impresivnom arhitekturom, prefinjenom elegancijom i neometanim pogledom na more. Ovo butik odmaralište koje se sastoji od devet vila i apartmana konstruisaih u stilu amfiteatra obećava vam nezaboravan odmor u južnom delu Grčke koji je besprekoran i gotovo netaknut vremenom.

Bassa Maina sastoji se od devet nezavisnih vila i apartmana, pri čemu svaki prostor za goste ima svoj raspored, privatne terase, zidove od kamena, plafone sa gredama, rajski udobne krevete i dizajnerske komade nameštaja, dekoraciju i rasvetu. Neke vile i apartmani će vas oduševiti kaminima i đakuzi kadama sa grejanom vodom na otvorenom, dok svaki prostor odiše prefinjenom elegancijom i suptilnom prefinjenošću.

Sve vile imaju svoje privatne ulaze, obećavajući kompletnu privatnost i odvojenost, a okupane su prirodnom svetlošću. Takođe, vile su okarakterisane udobnim delovima za sedenje i obedovanje, kao i predivnim, ultra-modernim kupatilima i savršeno opremljenim letnjim kuhinjama. Sve – od posteljine do dekoracije, od rasvete do materijala i paleta boja, pažljivo je odabrano i besprekorno dizajnirano kako bi se kreiralo toplo, gostoljubivo okruženje, koje će svakog svog gosta inspirisati svojim duboko ukorenjenim osećajem relaksacije, bez obzira na godišnje doba.