Otkrijte raj u srcu prirode

Danas vas pozivamo da krenete sa nama prema Provansi, gde lepota prirode i kulturno nasleđe sačinjavaju idealno okruženje odmarališta Terre Blanche, koje je istinska oda bojama, mirisima i ukusima ovog regiona…

Sa neverovatnim poštovanjem prema okolnoj flori i fauni, Terre Blanche pruža svojim gostima priliku da uživaju u letu koje traje zauvek. Ono se savršeno uklapa sa zaštićenim provansalskim ambijentom i ponosno pokazuje tipičnu arhitketuru ovog dela sveta, zahvaljujući upotrebi belog kamena i lokalne crvene gline. Savremena umetnost se ovde može otkriti u privatnim umetničkim kolekcijama odmarališta, što gostima daje mogućnost da se upuste u svojevrsnu avanturu kroz slike i skulpture.

Sa 115 luksuznih apartmana i vila, pri čemu se iz svakog smeštaja za goste pruža pogled na impozantne planine, Terre Blanche na savršeni način poštuje duh Provanse. Apartmani imaju površinu od 60 kvadrata, dok vile idu od 100 do 300 kvadrata, pri čemu je najveća Villa Terre Blanche sa tri spavaće sobe, privatnim bazenom i đakuzi kadom. Uređeni provansalskim tonovima, svaki apartman i vila će vas opiti mirisima lavande i majčine dušice.

Apartmani se sastoje od dnevnog boravka i privatne terase, odvojene spavaće sobe, velikog kupatila i privatne kancelarije, pružajući vam luksuz i komfor ispred pejzaža koji oduzima dah. Inače, samo odmaralište deo je grupe “Vodeći hoteli sveta”, što se ogleda u pogledu brojnih usluga i pogodnosti koje vam nudi. Hotel ima četiri bazena za grejanom vodom, uključujući i veličanstveni infiniti bazen, koji je omeđen privatnim ložama sa đakuzijem i dečijim bazenom.

Sa čak dva golf terena, Terre Blanche odmaralište daje vam mogućnost da usavršite svoju igru na jednoj od najprestižnijih akademija na svetu. Ukoliko sport nije vaša omiljena aktivnost, ovde vam je na raspolaganju i uživanje u spa centru koji je okružen čempresima i aromatičnim biljkama. Možete se opustiti u hamamu, sauni ili pod tropskim tušem, pre nego što se otisnete u novu avanturu u formi joga ili pilates sesije.

Nakon dana opuštanja i sportskih aktivnosti, očekuje vas drugo putovanje kroz restorane i barove hotela. Inovativni meniji, raznolikost dekora i ukusa, kao i lokalni proizvodi nude vam se kroz četiri restorana odmarališta Terre Blanche pod vođstvom šefa kuhinje Philippea Jourdina.

Kao veličanstveno odmaralište u samom srcu predivne prirode, Terre Blanche će ostaviti trajni utisak u vašem umu i srcu, pozivajući vas da mu se iznova vraćate.

Povezane teme