Otkrijte ponovo zamišljeni raj Six Senses Kanuhura na Maldivima

Zamislite sebe na netaknutoj beloj peščanoj plaži, okruženoj palmama koje se njišu i kristalno čistim tirkiznim morem.

Sada dodajte dva privatna ostrva, posvećenost zdravlju i održivosti i dašak luksuza. Dobrodošli u Six Senses Kanuhura, raj na ostrvu koji se nalazi na atolu Lavijani na Maldivima i koji je spreman da dočeka nove goste koji se vraćaju nezaboravnon iskustvu.

Sa 91 vilom na plaži i iznad vode, uključujući 12 novoizrgađenih Beach Retreats i Beach Reserve sa tri spavaće sobe, odmaralište je namenjeno i porodicama i parovima koji traže kvalitetan odmor i provod.

Arhitektura odražava opuštenu atmosferu tropskog ostrva, dok dizajn enterijera crpi inspiraciju iz živih boja prirode Maldiva koja ga okružuje.

Six Senses Kanuhura razume da se sećanja stvaraju kroz iskustva. Bilo da je u pitanju lagana šetnja uz zalazak sunca na plaži, porodična večera pod zvezdanim nebom ili piknik na pustom ostrvu, svaki trenutak je prilagođen da podstakne osećaj ponovnog povezivanja.

Holistički pristup odmarališta porodičnom putovanju uključuje dečiji klub Grow With Six Senses i Island Hideout, dizajniran za tinejdžere da sklapaju prijateljstva i stvaraju trajna sećanja. Porodice mogu da učestvuju u prilagođenim iskustvima kao što su porodični piknici na osamljenim ostrvima, privatne bioskopske projekcije i grupne aktivnosti kao što su časovi kuvanja, jedrenje katamaranom i još mnogo toga.

Jedan od najočaravajućih aspekata Six Senses Kanuhura je njegova impresivna povezanost sa prirodom. Od nežnog šuštanja lišća kokosa do ritmičkih okeanskih talasa, neprekidni prirodni zvuci ostrva stvaraju umirujući ambijent. U spa centru Six Senses, okeanski bubnjevi i zvučne činije nude putovanje koje leči zvukom. „Biohaking“ salon pomaže gostima da prevaziđu džet leg i da se opuste između ronjenja i treninga, zahvaljujući stručnim terapeutima koji nude razne lokalne tretmane.

Kulinarska ponuda odmarališta obuhvata čitav svet, prateći koncept Eat With Six Senses. Sveži, održivi sastojci iz organske bašte ostrva, lokalni ribari i regionalni proizvođači zaduženi su za meni. Od kuhinje pod uticajem Španije u The Pointu do tradicionalnih italijanskih jela u Bottega, postoji širok spektar ukusa i aroma za uživanje. Market zaslepljuje uticajima iz jugoistočne Azije, Japana i Indije, dok Sip & Sand nudi kulinarske avanture pored bazena. Ručak Castaway u Driftu, smešten u bujnoj tropskoj prirodi Jehunuhura, je iskustvo koje se ne može propustiti, sa sveže ulovljenom lokalnom grebenskom ribom koja se lagano peče na roštilju.

Posvećenost Six Senses Kanuhura održivosti je očigledna u svakom aspektu odmarališta. Od sastojaka i hrane iz održivog izvora do proizvodnje vode na licu mesta, organskog baštovanstva i aktivnog doprinosa očuvanju mora na atolu Lavijani, etos brenda je duboko ukorenjen u odmaralištima.

Smešteno 150 kilometara severno od Malea, odmaralište Six Senses Kanuhura je lako dostupno putem kratke 40-minutne vožnje hidroavionom od Međunarodnog aerodroma Velana (MLE). Dok ponovo otvara svoja vrata, ovo ostrvsko utočište obećava ne samo odmor već transformativno iskustvo koje kombinuje luksuz, održivost i prirodne lepote Maldiva.

Luxury Experience