Otkrijte novi luksuz Bulgari hotela u Tokiju i Rimu

Više slika

Više slika

Otvoren u aprilu 2023. godine, Bulgari Hotel Tokyo je prvi hotel ovog brenda u Japanu i osmi dragulj iz kolekcije Bulgari Hotels & Resorts.

Zauzimajući prostor od 40. do 45.sprata nebodera Tokyo Midtown Yaesu Skyscraper u Yaesu 2-Chome North, hotel je okružen mirnom okolinom, fascinantnom istorijom i prirodnim ambijentom vrtova carske palate, a istovremeno nudi spektakularan pogled na grad. Kao i kod svih Bulgari Hotela & Resorta, enterijer je poveren italijanskom studiju za dizajn enterijera ACPV ARCHITECTS Antonio Citterio Patricia Viel, koji su preneli osnovne vrednosti Bulgari kuće, kao što su savremeni dizajn, veličanstvena izrada i umetnički detalji, kako bi stvorili efikasne stambene prostore koji odražavaju suštinu najsofisticiranijeg italijanskog stila.

Hotel ima 98 soba i apartmana, uključujući izvanredan Bulgari apartman koji, sa 400 kvadratnih metara, spada u najveće apartmane u Tokiju i pruža jedan od najboljih pogleda na grad. Takođe, u hotelu se nalaze restorani Niko Romito i Sushi Hoseki, salon, bar, poslastičarnica, spa centar i teretana.

Kao deo enterijera, B&B Italia Contract Division je opremio sve sobe, apartmane i javne prostore Maxalto kolekcijom, brenda grupe koji se ističe po 'modernom klasičnom' duhu svojih kreacija. Elegancija Maxalto nameštaja, takođe prilagođenog za ovaj hotel u Tokiju, koegzistira sa vremenski bezvremenim dizajnom B&B Italia Outdoor kolekcije, koja oprema terasu na 45. spratu.

Ova čvrsta saradnja između B&B Italia i Bulgari Hotels & Resorts Grupe se nastavlja, a započela je 2000. godine sa prvim Bulgari Hotelom u Milanu, a potom su usledili Bulgari Hoteli u Londonu, Šangaju, Dubaiju, Pekingu, Parizu i Tokiju.

Otvoren u junu 2023. godine, Bulgari Hotel Roma je drugi hotel u Italiji nakon onog u Milanu i deveti dragulj u globalnoj kolekciji Bulgari Hotels & Resorts, koja trenutno uključuje, pored hotela u Rimu i Milanu, i hotele u Londonu, Parizu, Dubaiju, Pekingu, Šangaju, Baliu i Tokiju.

Nalazi se na centralnom Trgu Avgusta Imperatora, ispred mauzoleja Avgusta, na nekoliko koraka od ulice Via del Corso i Španskih stepenica, i istorijske Bulgari prodavnice na Via Condotti. Bulgari Hotel Roma se nalazi u monumentalnoj zgradi izgrađenoj 1930-ih godina sa ukupnom površinom od 14.000 kvadratnih metara na sedam spratova.

Hotel ima 114 soba i apartmana, uključujući Bulgari apartman koji se prostire na 300 kvadratnih metara i pruža spektakularan pogled na mauzolej Avgusta. Među ekskluzivnim iskustvima koja se nude gostima su: restoran Il Ristorante - Niko Romito, koji uključuje privatni prostor za ručavanje i veliku terasu na otvorenom; Bulgari Bar, koji ima divnu salu za odmor; La Terrazza, terasa na krovu hotela sa jedinstvenim pogledom na gradsku panoramu.

Enterijer hotela, poveren italijanskom studiju ACPV ARCHITECTS Antonio Citterio Patricia Viel, uspeva da izbalansira estetsku strogost kamena korišćenog u carskom Rimu i osnovni arhitektonski stil zgrade kroz posebno bogate teksture, a takođe je opremljen nameštajem sa Maxalto potpisom.

Luxury Experience