Otkrijte neverovatni luksuz u srcu Diznilenda

Zavirite u magični i ultra-ekskluzivni 21 Royal Suite – najekstravagantniju privatnu destinaciju Diznilenda…

Najekskluzivnija adresa u Diznilendu je sada 21 Royal Street, diskretno smeštena iznad Royal Street na Nju Orleans trgu. Iznad glavne atrakcije Pirata sa Kariba, možete organizovati izuzetnu večernju zabavu u samom srcu Diznilenda, u privatnoj rezidenciji koju su osmislili Volt i Lilijen Dizni, kao skriveno porodično odmaralište i luksuznu oazu, gde se redovno ugošćavali slavne ličnosti i zvaničnike.

Idealna za proslave, društvena i porodična okupljanja, korporativne i specijalne prilike, ova rezidencija nudi dovoljno mesta za 12 osoba, koje će imati priliku da uživaju u luksuznom iskustvu, unutar prefinjene vile od 220 kvadrata. Šarmantni apartman je predivno ispunjen Dizni umetničkim delima, maštovitim kreacijama i narativima, dok dolazi sa privatnim kuvairma, batlerima i Dizni konsijeržima.

Pored toga, renomirani šef, Endru Saton i Dizni somelije, Met Elingson, kreiraće magično iskustvo obedovanja po vašoj meri, praćeno najfinijim vinima, u najsrećnijem mestu za zemlji. Nakon večere, možete uživati u magičnim vatrometima sa najbolje moguće lokacije.

Cena odmora na ovoj destinaciji koštaće vas 15.000 dolara, a ona uključuje parking, ulaznice, i iskustvo koje traje pet sati.