Otkrijte najnovije luksuzno odmaralište u Parizu u Domaine Du Montcel

Spokojna periferija Pariza dočekala je novi dragulj u svojoj kruni otvaranjem luksuznog Dolce by Wyndham Versailles – Domaine du Montcel.

Smešteno u živopisnom parku Domaine du Montcel, ovo izuzetno odmaralište sa 178 soba nudi neuporediv spoj istorije, luksuza i pogodnosti, samo nekoliko minuta od kultne Versajske palate.

Nekada rezidencija slavne francuske porodice Oberkampf-Malet kasnih 1700-ih, ovo veličanstveno imanje je pažljivo renovirano kako bi sačuvalo svoj istorijski šarm. Zgrade, spomenici i bašte imanja, koje je prvobitno dizajnirala gospođa Oberkampf, sa ljubavlju su obnovljene, nudeći gostima jedinstven uvid u bogatu istoriju Francuske. Lokacija odmarališta u prelepoj dolini Bievre obezbeđuje miran odmor, uprkos tome što je udaljen samo 30 minuta od Pariza i nekoliko minuta hoda od železničke stanice Žui-an-Žoza, pružajući besprekornu povezanost sa Parizom i šire. Ova vrhunska lokacija omogućava gostima da uživaju u miru sela dok ostaju blizu užurbanog gradskog života.

Dolce by Wyndham Versailles se može pohvaliti modernim luksuzom i udobnošću. Odmaralište se prostire na 14 hektara bujnih vrtova i ima dva vrhunska restorana, bar sa zadivljujućom terasom i potpuno opremljen spa i velnes centar.

Kulinarska ponuda u Dolce by Wyndham Versailles nije ništa drugo do spektakularna. U restoranu „La Toile“ gosti mogu da uživaju u tradicionalnoj francuskoj kuhinji sa delikatnim azijskim uticajima, dok restoran „La Manufacture“ nudi moderan, eklektičan meni u istorijskom okruženju sa konceptom otvorene kuhinje, savršenim za događaje. Bar Le Cedre, sa svojom terasom koja oduzima dah sa pogledom na bašte, predstavlja idealno mesto za opuštanje i druženje.

Spa du Moncel by Sothys nudi utočište opuštanja uz niz tretmana, saunu, snežnu pećinu, senzorne tuševe i unutrašnje i spoljašnje bazene. Ovaj najsavremeniji objekat osigurava da se gosti mogu opustiti i podmladiti sa stilom.

Za poslovne i društvene događaje, odmaralište ima najsavremeniji konferencijski centar sa 18 sala za sastanke i veličanstvenu Baccarat balsku dvoranu, najveću u regionu. Sve ovo čini Dolce by Wyndham Versailles idealnim mestom za konferencije, venčanja i posebne prilike.

Kao deo porodice Dolce Hotels & Resorts, objekat učestvuje u Wyndham Rewards® programu nagrađivanja. Gosti mogu uživati u prednostima ovog programa u preko 60.000 hotela, klupskih odmarališta za odmor i smeštaja za odmor širom sveta.

Luxury Experience