Otkrijte kombinaciju čistog luksuza i boemskog ambijenta u Grčkoj

Vrućine koje su osvojile našu zemlju u proteklih nekoliko dana, inspirisale su nas da maštamo o moru i danima provedenim na plaži, sa koktelom u ruci…

Polako smo počeli da planiramo svoja letovanja, ostvarajući planove koji su prošle godine usled pandemije koronavirusa stavljeni na čekanje, ili praveći neke nove, sasvim drugačije i možda neočekivane. Ukoliko je vaša omiljena letnja destinacija Grčka, onda sasvim sigurno znate da vam ona uvek može mnogo toga ponuditi – od čiste lepote prirode, istorijskih spomenika i znamenitosti, pa do magije koju karakteriše blizina Egejskog mora.

Jedan od lokaliteta koji će vam pomoći da se izgubite u lepoti i istoriji Krita jeste grad Agios Nikolas, u kom se nalazi odmaralište Sand Villas o kom danas govorimo. Smeštene na samo dva kilometra od centra grada, one pronalaze svoj kutak na Almiros plaži, koja je poznata po svom delikatnom i nežnom pesku, kao i toplim i mirnim vodama.

Okarakterisano boemskim ambijentom, ovo odmaralište će vam ponuditi minimalistički stil, a nastalo je kao delo Kostasa Gagosa, koji je po svemu sudeći bio inspirisan prirodnim okruženjem, stvarajući oazu. Ukoliko još niste odlučili gde biste mogli da se zaputite na odmor ove godine, savetujemo vam da prelistate našu galeriju i dozvolite fotografijama da govore same za sebe.