Osetite se kao pravi Robinzon Kruso na luksuznom pustom ostrvu

Da li postoji osoba na svetu koja nakon napornog dana na poslu, ispunjenog stresnim sastancima, ponekad iritantnim ljudima i sasvim neočekivanim situacijama nije maštala o begu na pusto ostrvo?

Možda nismo svi maštali o pustom ostrvu u sred okeana, ali svako smo svi poželeli da se barem na kratko sakrijemo od čitavog sveta i pobegnemo iz kandži svakodnevice. Kako bi zadovoljili ove naše utopijske želje, Cayo Espanto, privatno ostrvo nadomak Beliza, nudi nam kutak koji na neko vreme može biti samo naš, a koji će nam pružiti luksuzno skrovište od svega što nas muči.

Smešteno u Karibima, na oko pet kilometara od ribarskog sela San Pedro, ovo odmaralište je osmipljeno tako da ponudi ekskluzivan odmor samo odabranoj klijenteli. Na prvi pogled, ono će vas očarati svojim kristalno čistim vodama, azurnim refleksijama i činjenicom da na vidiku nećete imati nijednu drugu osobu.

Kao savršeno ekstravagantan, Cayo Espanto je pre svega raj privatnosti. Samo 18 gostiju može odjednom posetiti ovo odmaralište i njegovih sedam vila, koje su dizajnirane da vam ponude ultimativni mir i spokoj u svakom svom detalju. Svaka od vila poseduje element kojim se izdvaja od svih drugih – Casa Aurora se proteže iznad mora zahvaljujući svojoj terasi, dok Casa Ventanas, vodeni bungalov, daje gostima mogućnost da zavire ispod pučine mora, zahvaljujući svojim staklenim podovima.

Najluksuznija vila koju ćete ovde pronaći je Casa Estrella, koja je smeštena na samom kraju ostrva, a okarakterisana je drvetom u nijansama tirkiza. S obzirom na to da je najveća od svih ponuđenih, casa Estrella poseduje veličanstvenu spavaću sobu na svom gornjem nivou, odakle se može uživati u panoramskom pogledu na ostrvo i njegovo okruženje.

Beskompromisna privatnost i luksuz u svakom slučaju su ispraćeni vrhunskim uslugama i detaljima, jer će ovde, između ostalog, o vašim željama čak pet kuvara i kućepazitelj voditi računa, trudeći se da usliše svaki vaš hir.

Ukoliko želite da uživate u nešto aktivnijem odmoru, ovde možete bukirati sesije ronjena, istraživati okružene veličanstvenog ostrva ili posetiti neku od obližnjih lokacija.