One&Only luksuzna rezidencija u Meksiku mogla bi da bude vaša za 27 miliona dolara

Najbolji deo je što vilu možete da „skrojite“ po svom ukusu.

Možda ste boravili u One&Only odmaralištu, ali evo prilike da ga posedujete. Concierge Auctions je upravo stavila na prodaju luksuzno imanje na litici koje se nalazi u kompleksu One&Only na Rivijeri Najarit u Meksiku. Smešteno usred planina iznad nivoa mora, imanje od kojeg zastaje dah će nuditi panoramski pogled na Playa Kanalan i njegove netaknute plaže, a istovremeno predstavlja vrhunac luksuznog života.

Naglašena kao „krunski dragulj“, ova posebna vila je jedna od 55 koje su planirane za vrhunsko odmaralište i stambene komplekse, ali jedina koja ima tako grandioznu lokaciju. Usamljeno utočište bi takođe trebalo da ostane takvo, jer će hiljade zaštićenih hektara u planinama Sierra del Valjeho obezbediti da postojeći pogledi i privatnost ostanu nepromenjeni.

Luksuzna vila se prostire na 2400 kvadratnih metara i ima osam spavaćih soba - od kojih šest ima pogled na okean - i ima fleksibilan plan koji se može podesiti po potrebi uz pomoć arhitekata Studio Caban. Slično tome, pažljivo odabrani nameštaj može se prilagoditi ukusima i sklonostima novog vlasnika. Naravno, novi vlasnik će moći da uživa u opuštanju u infinity bazenu koji je okružen ležaljkama.

Izvan vile, bićete blizu svega što odmaralište One&Only može da ponudi, uključujući spa centar, klub na plaži i restorane, polo i konjički klub i predstojeće odmaralište Rosewood. Na drugim mestima, obližnji raj za surfere Sayulita obećava najbolje odmore na obali Pacifika, dok je San Pančo savršen za kupovinu i uživanje u ukusnim obrocima. Kao desert, imaćete pristup sveobuhvatnoj usluzi konsijerža One&Only kad god je to potrebno.

Osim toga, program iznajmljivanja po principu „ključ u ruke“ kojim upravlja odmaralište nudi neverovatan potencijal prihoda, jer ćete moći da iznajmite vilu kako biste zaradili dodatni novac.

Očekuje se da će imanje koje nikada ranije nije bilo na aukciji koštati između 22 i 27 miliona dolara, a licitacija će početi 21. aprila.

Pogledajte još fotografija ove luksuzne rezidencije u galeriji.