One & Only Portonovi – prvi luksuzni resort u Evropi

Iako trenutno definitivno nije vreme za razmišljanje o luksuznim hotelima i putovanjima, nadamo se da će kroz par meseci situacija u čitavom svetu biti znatno bolja…

Na našu sreću, One&Only planira da otvori svoj prvi evropski resort u julu ove godine, pa stoga imamo sasvim dovoljno vremena da se pripremimo za posetu istom. Smešten na samom ulazu u boka zaliv u Crnoj Gori, okružen impozantnim planinama, veličanstveni One & Only Portonovi je veličanstveno zaklonjeni resort, koji želi da bude jedna od najmodernijih destinacija jadranske rivijere.

Ultra luksuzno odmaralište će ponuditi mešavinu elegantnih soba za goste, fantastičnih apartmana i prostranih vila, uz neverovatni pogled na marinu, zaliv ili planine. Resort takođe obećava da će nas impresionirati unikatnim wellness konceptom nazvanim Chenot Espace, koji je posebno dizajniran za ljude sa aktivnim, zdravim i izbalansiranim životom, kao i restoranom koji će predvoditi Đorđo Lokateli, jedan od najslavnijih italijanskih kuvara.

Kada se radi o smeštaju, u ponudi će biti 113 gostinjskih soba sa raskošnom dekoracijom, uz elegantne moderne kamine, prostrana kupatila, privatne terase i prozore od poda do plafona. Najimpresivnija opcija će biti Suite One, raskošni predsednički apartman, koji dolazi sa svojim vinskim podrumom, veličanstvenim prostorom za obedovanje na otvorenom za do dvanaest osoba, dva kamina i odvojenim ulazom za batlera.

Za veće grupe ili porodice, One & Only Portonovi nudi dve skrivene vile, pri čemu jedna ima tri spavaće sobe, 463 kvadrata u enterijeru i 1.750 kvadrata u eksterijeru, dok druga ima dve spavaće sobe, 218 kvadrata enterijera i 930 kvadrata eksterijera. Obe vile dolaze sa svojim baštama, privatnim bazenima, tuševima na otvorenom i hidroterapijskim bazenom sa šest masažnih stanica.

Svaki smeštajni prostor obećava magični pogled na zalazak sunca, kao i uslugu svetske klase. One & Only prvi evropski luksuzni resort će ponuditi interesantna kulinarska iskustva, uz Sabia by Giorgio Locatelli, koji za cilj ima predstavljanje Mišelin finog obedovanja u ovom regionu, služeći južnoitalijanske specijalitete, sa fokusom na sveže morske obroke i povrće, dok će Raw Bar gostima ponuditi organski crudo i svežu mocarelu. Tapasake Club će ponuditi pan-azijsku kuhinju, uz sopstveni sake bar i DJ set.

Na kraju dana, možete se opustiti i odmoriti u Chenot Espace, sasvim novom wellness konceptu, koji će vas sprovesti kroz transformativnu avanturu detoksikacije i resetovanja tela, sa tretmanima koji su bazirani na Chenot Method®, koji kombinuje naučno znanje sa najboljim delovima kineske i tradicionalne medicine.

Gosti svih doba će moći da uživaju u brojnim aktivnostima u ovom odmaralištu, uključujući KidsOnly i OneTribe koji su namenjeni deci i tinejdžerima. Teniski klub sa dva osvetljena terena će oduševiti ljubitelje ovog sporta, dok će vrhunski fitness centar ponuditi privatne sesije treninga, uz vrhunsku Technogym ™ opremu. Pored toga, resort će sadržati nekoliko bazena, uključujući porodični bazen, Tapasake Club bazen, bazene sa kontrolisanim temperaturama, zatvoreni spa bazen i privatne bazene u vilama.

Mi definitivno želimo da ovo leto stigne što pre…