One & Only Mandarina - raj u predivnom kutku naše planete

Posle više meseci koje smo proveli zatvoreni u svojim domovima, neistraženi i neiskvareni deo obale duž veličanstvene Najarit rivijere u Meksiku, deluje kao pravi raj na zemlji…

Sa pogledom na Tihi Okean, One & Only Mandarina hotel otvorio je svoja vrata ovog meseca, već sada dobivši velike pohvale svih svojih gostiju, koji su imali priliku da uživaju u osamljenim, eko-dizajniranim kućicama na drvetu i vilama na liticama, sa jedinstvenim iskustvom ručavanja koje im je podario šef Enrike Olvere.

One & Only Mandarina odmaralište osmišljeno je kao dodatak jedinstvenoj topografiji ovog dela sveta i kao takvo, ono nam prikazuje savremenski stil kombinovan sa održivim dizajnom, nudeći blizinu džungle, 105 samostalnih kućica na drvetu i vila na liticama. Pažljivo odabrana dekoracija i prilagođeni drveni predmeti stvaraju jedinstvenu atmosferu u svakoj sobi, dok privatni bazeni i terase, prozori od poda do plafona, stakleni zidovi i prostrana kupatila dodaju luksuzne dodire na ovoj lokaciji.

Neverovatne kućice na drvetu izgrađene su od gline, drveta, plemenitih metala i kamena, mada nisu izostavljene ni najfinije autohtone sirovine u regionu. Ipak, ukoliko želite da svoj odmor ovde učinite nezaboravnim, predlažemo vam da kao svoj smeštaj odaberete neku od vila sa potpisom ovog odmarališta.

Vila One, sa 174 kvadrata, uključuje tri spavaće sobe, infiniti bazen, privatni spa i teretanu. Privatni bioskop će vam poslužiti kao zabava u trenucima dokolice, vinski podrum će se pobrinuti za dobro raspoloženje, dok će izdašna terasa za ručavanje na otvorenom stvoriti magični ambijent tokom večernjih časova.

Kada ogladnite, za tren oka možete uživati u ležernim obrocima na plaži ili degustaciji nagrađivanih jela. Kulinarska remek-dela biće isporučena zahvaljujući kompaniji Carao, smeštenoj na najjužnijem vrhu odmarališta.

Jetty Beach Club će vam poslužiti sveže morske plodove, savršene na roštilju, kao i grickalice, brze zalogaje i inventivne koktele. Ovde postoji i porodično odredište za ručavanje, koje se zove Alma, gde će raznovrsni meniji sa sezonskim specijalitetima i panameričkim jelima pružiti svakom gostu nezaboravno iskustvo. Naravno, odrasli bi mogli uzeti u obzir bar Treetop i njegove koktele.

Na kraju dana, ništa nije posebnije od posete magičnom One & Only spa centru. Smešten u prirodnom vrtu sa vulkanskim kamenjem, spa vam obećava šest izolovanih prostorija za tretmane, gde možete uživati u spoju autohtonih tradicija i moćnih organskih prozivoda.

Jesi li još uvek kod kuće? Počnite da se pakujete!