Odmor na pariski način - Royal Monceau

Savremena palata smeštena u samom srcu Pariza, hotel Royal Monceau sa pet zvezdica, zaista je spektakularno zdanje…

Restorani, hotel i umetnička galerija, okupljeni su ovde, kako bi vam dali priliku da stvorite zaista nezaboravne uspomene u prestonici Francuske. Royal Moceau je neverovatno mesto koje vam pruža priliku da odsednete u savremeno dizajniranim sobama i apartmanima, koje potpisuje Philippe Starck. Atmosfera ovog hotela je zaista unikatna – savremena umetnost je u centru pažnje gde god da se okrenete, a posebno u umetničkoj galeriji u kojoj se nalazi čak 300 dela. U ponudi je i My Blend by Clarins spa, uz komforni bar, što će vam dati sasvim dovoljno mogućnosti da uživate u jednom trenutku mira i tišine. Royal Monceau timovi posvećuju mnogo pažnje svim detaljima i daju sve od sebe kako svoje goste iznenadili svakog dana.

Royal Monceau sada u svojoj ponudi ima gurmanske momente za sve svoje goste, koji su velikim delom inspirisani Žanom Koktoom, čije se pesme nalaze na noćnim stočićima u svakoj sobi i apartmanu. Poslastice u kojima ovde možete uživati priprema Filipe Bastos da Asunkao, izvršni kuvar slavnog Pjera Ermea. Ova gurmanska pauza će vašoj parižanskoj avanturi ponuditi nezaboravni ukus, dok će vam na raspolaganju biti i moderni bife sa različitim ukusima i specifičnim delicijama.

Royal Monceau sada želi da olakša dolazak svim svojim gostima lansirajući online prodavnicu na svom sajtu, gde možete kupiti suvenire, poklon kartice i mnogo toga drugog.

Na kraju, možemo reći da ukoliko odaberete ovaj hotel za svoj odmor u Parizu, uživaćete u životu, na pravi, pariski način.