Odmor iz snova na obroncima Grčke

Smeštena na jednoj strani planine, nova Ultima Corfu rezidencija poseduje panoramski pogled na more i zaliv, nudeći raskošni spektakl svojim gostima…

Atmosfera koju ova vila poseduje je intimna, moderna i očigledno protkana luksuzom. Ultima Corfu je idealno mesto za beg od svakodnevice na nekoliko dana, što će vam dati priliku da se diskonektujete od ostatka sveta, u veličanstvenom delu našeg kontinenta.

Vila ima površinu od 1.000 kvadrata i podeljena je na dva nivoa, dok može primiti do 14 osoba u sedam spavaćih soba, uključujući glavnu spavaću sobu sa privatnom terasom. Svaka spavaća soba ima svoje kupatilo i garderobu, dok će vas jednim pogledom kroz prozor, osim mora, osvojiti i dva infiniti bazena koji generišu jedinstveni osećaj spokoja.

Rezidencija vam takođe pruža priliku da uživate u savršeno opremljenom fitnes centru, uz opciju dovođenja ličnog treninga koji će vam pomoći da održite svoju figuru čak i tokom odmora. Pošto je odmor sinonim za opuštanje, vila dolazi sa wellness prostorom koji sadrži hamam savršen za holističke terapije, đakuzi i opremu za masaže i tretmane u Ultima Spa.

Dok ste ovde, imaćete neograničeni pristup privatnoj plaži, mogućnost korišćenja 24 metra dugačke jahte i neograničene opcije i mogućnosti istraživanja okolnih lepota.

Kada se radi o stilu, Ultima vile su uvek dekorisane sa ukusom u pravcu minimalizma, poštujući zemlju u kojoj se nalaze. Za svoju prvu grčku vilu, Ultima Collection kompanija odabrala je da akcentuje tradicionalne grčke ornamente i bogatstvo materijala, zahvaljujući belim enterijerima, suptlno naglašenim predivnim bojama Mediterana. Elegancija i stil su ovde u savršenoj harmoniji.