Odmaralište Cottars u Keniji nudi jedno nezaboravno iskustvo

Glamping je postao veoma popularan trend u poslednjih nekoliko godina, mada je većina svetskih odmarališta ovog koncepta pomerila granice, pa previše modernih pogodnosti lako mogu uništiti utisak kampovanja.

Glamping je novi svetski trend koji već već izvesno vreme podjednako oduševljava ljubitelje prirode i  turiste koji žele da u toku svog odmora budu u prirodnom okruženju, a da  to ne utiče na njihove potrebe za komoditetom i komforom.

Hotel Cottars  iz 1920. godine je nešto drugo, magično mesto u Keniji, koje se graniči sa rezervatima Serengeti i Loliondo, na jugoistoku Nacionalnog rezervata Maasai Mara.

Ovo prekrasno odmaralište dolazi sa luksuznim šatorima opremljenim baš onako kako su bili skoro pre jednog veka, pazeći da odlazak na safari bude nezaboravno iskustvo, romantično i avanturističko putovanje nazad kroz vreme.

Ovde je sve upravo onako kako je bilo pre 100 godina, od kupatila, antikvitetne safari opreme koja visi na zidovima, predivnog nameštaja iz epohe, pa do dekora koji čine ove luksuzne šatore apsolutno neverovatnim. Postoji, naravno i nekoliko koncesija modernosti, ali to je za očekivati.

Ovde možete videti neke od svojih omiljenih divljih životinja - lavove, slonove, geparde i mnoge druge životinje. U svakom slučaju, ova jedinstvena lokacija će biti jedno nezaboravno iskustvo.

N.V.T.

Izvor Luxatic