Odera Tinos: Otkrivanje lepote neistraženog sveta

Prvi luksuzni hotel u Tinosu otvara svoja vrata u proleće 2024. godine.

U maju 2024. očekuje se da će Odera Tinos imati svoj debi, nudeći novi spoj luksuza i elegancije, koji će redefinisati pejzaž gostoprimstva na ostrvu Tinos. Na idiličnoj lokaciji sa nesmetanim pogledom na Egejsko more, pored plaže Vurni i okružen vrhunskim kikladskim pejzažima, Odera nije samo hotel, već oličenje suštine Tinosa.

Odmaralište, koje se razvija na površini od 20.000 m2, poziva svoje goste da dožive autentično iskustvo gostoprimstva i predstavlja najnoviji poduhvat grčkog privatnog fonda Tethys u saradnji sa TConstructions.

Apsolutna harmonija kikladskog gostoprimstva

Pozivajući goste da uživaju u apsolutnom miru, dizajn enterijera odmarališta, nameštaj i dekoracija nose potpis Studio Bonarchi i crpe inspiraciju iz tradicije ostrva, zadržavajući izrazitu harmoniju sa prirodnim okruženjem.

Arhitektura Odere savršeno oličava luksuz kroz štedljivost u svakom detalju, ukorenjenu u lokalnoj estetici Tinosa. Odmaralište ima 77 soba i apartmana sa privatnim bazenom koji ističu modernu perspektivu, ali i šarmantno nasleđe ostrva. Od elegantnog Elite Suite Private Pool do udobnog apartmana Grand Two Bedroom Suite Private Pool (80 m2), idealnog za porodice, svaki nudi poseban luksuzni odmor.

Suština Tinosa se ogleda u svakom detalju odmarališta, omogućavajući gostima da uživaju u privatnosti i diskretnoj eleganciji u svakom pogledu. Zemljani tonovi, prirodni materijali i savremeni komfor daju podsticaj za posebno gostoprimstvo. Odera takođe ima zatvoreni i otvoreni bazen, bar pored bazena, dva restorana i dva bara, kao i privatnu plažu.

Takođe nudi Spa & Wellness centar, teretanu, butik, konferencijsku salu, kapelu i niz sadržaja i usluga dizajniranih da impresioniraju svakog gosta. Odmaralištem upravlja Tresor Hospitality, jedna od vodećih nezavisnih kompanija za razvoj i upravljanje hotelima u Grčkoj.

Gastronomija u Odera Tinos: putovanje koje podiže čula

U Odera Tinos, gastronomija je užitak koji stvara uspomene bez premca. Sa potpisom priznatog kuvara Dimitrisa Skarmucua, Eos restoran u odmaralištu, inspirisan je drevnom grčkom mitologijom. Njegova kulinarska filozofija je zasnovana na mediteranskim ukusima sa autentičnim grčkim uticajima, odražavajući duboku vezu sa kikladskom tradicijom u svakom ukusu. U prijatnom okruženju, gosti su pozvani da otkriju nezaboravno kulinarsko iskustvo koje je poznato i zadivljujuće jedinstveno, hvatajući jednostavnost koja pleni.

Istovremeno, celodnevni bar pored bazena, koji se nalazi u srcu odmarališta, mami goste laganim mediteranskim i grčkim delicijima, stvarajući idealno okruženje za koktel zabave, venčanja i društvene događaje. Za one koji traže odmor na moru, bar na plaži nudi širok izbor grickalica i pića za trenutke potpunog opuštanja.

Potpuno wellness iskustvo

U spa centru Odera Tinos gosti imaju priliku da uživaju u trenucima smirenosti i opuštanja, u prostoru posvećenom revitalizaciji duha i tela. Tri sobe za masaže, soba za hidroterapiju, hamam i zatvoreni bazen stvaraju jedinstvenu destinaciju harmonije i blagostanja. Hotel ima najsavremeniju, potpuno opremljenu teretanu sa stručnim trenerima, koja nudi holistički pristup onima koji žele da održe svoju kondiciju i energiju tokom odmora, dok širok spektar kozmetičkih usluga i odabranih lokalnih proizvoda upotpunjuju iskustvo.

Posetioci Odera Tinos su pozvani da otkriju puls ostrva kroz niz aktivnosti, kao što su pešačenje, pecanje, učešće u radionicama vajanja mermera i još mnogo toga što će ih upoznati sa „dušom“ Tinosa. Čuvena tradicionalna sela Tinosa naravno ne mogu izostati u upoznavanju ostrva. Svako selo priča svoju jedinstvenu priču, odražavajući bogat mozaik kulturnog i istorijskog nasleđa mesta, pozivajući putnike da se vrate u prošlost i uživaju u autentičnoj lepoti ove prelepe kikladske destinacije.

Posvećeni Odera tim, koji uglavnom čine stalni stanovnici ostrva, nudi posetiocima toplu dobrodošlicu i vodi ih do ovog jedinstvenog otkrića koje će im se zauvek urezati u pamćenje. Odera Tinos je „sklad“ luksuza, kulture i održivosti sa ciljem da ostavi neizbrisiv trag kod svih gostiju koji posete ovo mesto.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience