Od Hanoija do Kaprija: otkrivamo hotele sa najboljim krovnim terasama

Kada biramo hotel u kom ćemo provesti svoj godišnji odmor, moramo obratiti pažnju na brojne sitnice…

Moramo pročitati njihove recenzije i hvatati lekcije iz iskustva drugih putnika, moramo se uveriti da zaista poseduje sve što je nama potrebno, da će biti idealno okruženje za opuštanje o kom smo maštali i da se nalazi na lokaciji koja će biti idealna početna tačka za istraživanje jednog sasvim novog dela sveta.

U proteklih nekoliko godina, brendovi hotela daju sve od sebe kako bi kreirali jedinstvene ponude i izdvojili se u moru drugih, stvarajući izvanredne sadržaje, enterijere koji oduzimaju dah i usluge krojene baš po našoj meri. Neki od njih pametno koriste svoje prirodno okruženje, fokusirajući poglede svojih putnika namernika na ono što ih okružuje. A odakle je bolje uživati u sjajnom pogledu, nego sa krova?

Hoteli o kojima danas pričamo pre svega su okarakterisani luksuzom, ali i snenim osećajem koji dele svi gosti koji su posetili njihove krovne terase. Besprekorno uređeni, smešteni u najlepšim delovima sveta, ovi hoteli vas mogu na prvi pogled omađijati, zauvek skrivajući ključ koji će vas osloboditi. Otkrijte ih u galeriji:

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »