Oculis Lodge: ekološka loža pruža iskustvo kampa sa pogodnostima luksuznog hotela

Ako želite da ostvarite svoje fantazije u kampu i povežete se sa prirodom, ali želite da to učinite bez žrtvovanja luksuza, Oculis Lodge je upravo ono što tražite.

Smeštena između Sijetla i Vankuvera, Oculis Lodge se nalazi u kaskadskim planinama, u blizini planine Bejker. Okružena sa sedam jutara neizgrađenog zemljišta, svaka od 12 održivo napravljenih kupola opremljena je svime što vam je potrebno da uronite u prirodu dok uživate u udobnosti hotela.

Svaka kupola od 70 kvadratnih metara napravljena je od recikliranog betona i obnovljenog drveta. Zahvaljujući svojoj vazdušnoj konstrukciji, kupole zahtevaju 50% manje energije za grejanje i hlađenje nego konvencionalno izgrađene strukture. To znači da možete uživati u svom odmoru, a istovremeno se osećati dobro zbog uticaja koji loža ima na životnu sredinu.

Opremljene bračnim krevetom, kupole sa jednom spavaćom sobom nude smeštaj za šest gostiju zahvaljujući dva queen-size kreveta koja se nalaze u potkrovlju. Svetlarnik ili „oculus“, pruža neverovatne mogućnosti za posmatranje zvezda, u stvari, svaka kupola takođe ima teleskop koji pomaže gostima da vide noćno nebo. Gosti takođe mogu da se pobrinu da njihove kuhinje budu potpuno opremljene organskim voćem i povrćem u online prodavnici lože koje će biti isporučeno pre njihovog dolaska.

Ovde takođe postoji mnogo načina da uživate na otvorenom. Svaka kupola ima terasu sa namenskim prostorom za vežbanje, ognjištem, privatnim đakuzijem i ličnom saunom. Lokacija loža u blizini planine Bejker takođe ih čini divnim boravkom za svakoga ko voli rafting, vožnju kajakom, skijanje, snoubord i sankanje.

Oculus Lodge bi trebalo da počnu da primaju goste u aprilu 2023. Dostupnost je ograničena i trenutno je prioritet prema „nivoima pristupa“, na osnovu broja noćenja koji odaberete. Putnici koji rezervišu boravak od pet do sedam noći imaće prioritet. Cene će se kretati od 359 dolara za jednu noć do 1907 dolara za najviše sedam noći.

Oculis Lodge su neverovatan način da uživate u iskustvu kampa sa luksuzom hotela.

Luxury Experience