Očaravajuća lepota Four Seasons Tented Camp Golden Triangle na Tajlandu

Tajland je jedna od najslikovitijih zemalja u Aziji.

Iako ovde postoje brojni vrhunski, luksuzni hoteli, onoj drugoj vrsti putnika na raspolaganju je bogatstvo izuzetnih poseda koji vam nude najbolje od najboljeg kada se radi o nezi i raskoši. Upravo to je ono što Four Seasons Tented Camp Golden Triangle na Tajlandu izdvaja od svih drugih.

U pitanju je posed svetkse klase bez ikakve sumnje, koji nije samo smešten na predivnom brdu. Four Seasons Tented Camp Golden Triangle nalazi se na uzvišenom komadu zemlje blizu ušća reke Ruak i Mekong, u samom srcu Zlatnog Trougla, što znači da se odavde istovremeno pruža pogled na tri države: Tajland, Burmu (Mjanmar) i Laos.

Kada konačno stignete do ovog odmarališta, dobićete priliku da uživate u svim luksuzima koje vam on nudi. Mi vam preporučujemo smeštajne jedinice, koje su radi privatnosti smeštene jedne prekoputa druge. Ovaj lokalitet će vas vratiti u prošlost svojom dekoracijom, poput ručno izrađenog nameštaja, drveta, mreža protiv komaraca i uraganskim lampama, što će vas svakako asocirati na avanturističku ekspediciju iz devetnaestog veka.

Šarmantna staza koja vas vodi do šatora će vas očarati, baš kao i veličanstvena vrata u obliku slonovih kljova. Deluxe šatori u ovom kampu sadrže prilagođene drvene hidromasažne kade u svom eksterijeru, pružajući vam priliku da se maksimalno prepustite lepoti prizora oko vas. Sto posto pamučni peškiri za kupanje će vas oduševiti svojom mekoćom, baš kao i nivo usluge koji vam je konstantno na raspolaganju.

U okviru svog smeštaja, na raspolaganju su vam bežični i standardni brzi internet, u slučaju da morate hitno završiti neki posao. Hrana koju ćete ovde moći da probate će vas zabaviti takođe. Doručak možete obaviti u glavnom restoranu Nong Yao, dok ručak možete organizovati u formi izleta u džungli. Večera je pravi događaj u ovom kampu, bilo da se radi o roštilju pod zvezdama ili pored logorske vatre. Takođe, ukoliko želite da večerate u četiri oka sa svojom voljenom osobom, uvek možete naručiti svoje jelo u svoj privatni šator.