Oaza sa pet zvezdica u srcu katarske pustinje

Mandarin Oriental Doha, hotel sa pet zvezdica, otvorio je svoja vrata za putnike iz praktično čitavog sveta…

Smešten u srcu Dohe, hotel im nudi mogućnost uživanja u veličanstvenom luksuzu, odnosno spoju bliskoistočnog šarma i legendarne gostoljubivosti i kvalitetnih usluga koje dolaze sa Mandarin Oriental potpisom.

Smešten u trendi Msheireb delu Dohe, u srcu Barahat Msheireb, hotel je na zaista uzbudljivoj lokaciji, koju krase brojni inovativni restorani, eklektični kafei i pešačke zone, dok su sve bitne znamenitosti locirane nedaleko od njega.

Predstavljajući spoj bliskoistočnih tradicija sa unikatnom gostoljubivošću i stila Mandarin Oriental brenda, gosti mogu očekivati prijatni ambijent, ekskluzivnu dekoraciju i bespoke usluge, koje su ovom lancu hotela donele prestižnu reputaciju u čitavom svetu.

Bilo da putujete zbog zadovoljstva ili posla, hotel vam može ponuditi mnogo toga. Spa at Mandarin Oriental Doha prostire se na preko 3.000 kvadratnih metara i sadrži šest privatnih soba za tretmane, apartman za parove, dva VIP apartmana i izuzetna iskustva sa vodom i toplotom, uključujući i dva bazena.

Nakon uživanja u kulinarskim đakonijama iz čitavog sveta u Mosaic delu hotela, gosti mogu poraditi na svojoj liniji u Fitness & Wellness centru hotela, koji je opremljen vrhunskom tehnologijom. Dva krovna bazena sa vodom kontrolisane temperature nude vam neverovatan pogled na grad.

Nastao kao delo svetski poznatog David Collins Studia, hotel ima 117 soba, 41 apartman i 91 stan, u kojima se elegantni, savremeni dizajn spaja sa suptilnim elementima tradicionalnog katarskog nasleđa.