Novo odmaralište Hilton u Langkavi očaraće vas lepotom i luksuzom

Globalna hotelska grupa Hilton je najavila da će proširiti ponudu brenda u Maleziji novim odmaralištem Hilton Burau Bay Resort Langkawi, koje bi trebalo da bude otvoreno 2024.

Novo odmaralište će biti druga nekretnina na Maleziji, pridruživši se odmaralištu Nautilus, Curio Collection by Hilton, čije se otvaranje očekuje 2023. godine.

„Langkavi je tropski raj poznat po svojim prirodnim lepotama – dom prvog UNESCO svetskog geoparka u jugoistočnoj Aziji i popularna vrhunska destinacija za međunarodne i domaće putnike. Oduševljeni smo što smo proširili naše dugogodišnje partnerstvo i doneli Hiltonov vodeći brend i gostoprimstvo svetske klase u Langkavi“, rekao je Gaj Filips iz kopanije Hilton.

Hilton Burau Bay Resort Langkawi biće smešten na zapadnoj obali Langkavija, na samo 15 minuta vožnje od aerodroma i 40 minuta od pristaništa Kuah. Odmaralište sa 251 sobom, okruženo netaknutim obalnim šumama, uživaće na obali od 600 metara sa neometanim pogledom na Malački moreuz.

Odmaralište uključuje celodnevni restoran, restoran specijaliteta i bar pored bazena - kao i spa centar, zatvoreni i otvoreni bazen, fitnes centar, košarkaške i teniske terene. Događaji kao što su venčanja na destinaciji su takođe dobrodošli, jer odmaralište ima prostor za događaje od 800 kvadratnih metara i plesnu dvoranu od 400 kvadratnih metara.

Luxury Experience