Novo izdanje luksuza u Mandarin Oriental hotela na jezeru Komo

Iako još uvek ne možemo spakovati svoje kofere i skoknuti do Italije, to iskustvo i nije više tako daleko…

Nadamo se svakako da će doći čim pre i dati nam priliku da ponovo uživamo u svim lepotama koje nam ova zemlja može ponuditi. Uzmimo kao primer jezero Komo, koje je definitivno jedna od najlepših destinacija čitavog sveta. Upravo na obali ovog čuvenog jezera, nalazi se luksuzni hotel Mandarin Oriental, Lago di Como, koji ove godine ima nekoliko kečeva u svom rukavu.

Kako saznajemo, slavni hotel je redizajnirao čitav svoj enterijer u saradnji sa dizajnerom Erikom Aganom i pejzažnim arhitektom, Patricijom Poci. Sobe za goste i veličanstvene bašte hotela su transformisane, prenoseći ovo odmaralište sa pet zvezdica na sasvim novi nivo u predstojećoj letnjoj sezoni. Pored svega toga, u ponudi je i sasvim novi paket namenjen gostima, koji žele da uživaju u svemu predivnom što Italija može da im ponudi.

Nazvan “New Seasons, New Sensations”, cena paketa kreće od 650 € po noćenju i uključuje smeštaj, doručak na obali jezera za dvoje, večeru sa tri jela u L’Aria restoranu koji poseduje Mišelin zvezdicu, besplatni transfer Tesla automobilom i priliku za uživanje sa stilom u spa centru hotela.

Mandarin Oriental, Lago di Como hotel je takođe predstavio i redizajnirani Panoramic apartman, sa privatnim bazenom, prostranom spavaćom sobom, raskošnim kupatilom, velikim dnevnim boravkom, privatnom kuhinjom i trpezarijom. Apartman koji meri čak 116 kvadrata dobio je veličanstveni dekor, sa velikim prozorima i francuskim vratima koja se otvaraju prema masivnoj terasi sa koje možete uživati u pogledu na jezero.

Magični restoran na obali, L’Aria, koji predvodi šef Vinćenco Guarino, nagrađen je svojom prvom Mišelin zvezdicom u ovogodišnjiem Mišelin vodiču, samo sedam meseci nakon otvaranja. Elegantni restoran služi jedinstvenu verziju mediteranske kuhinje, baziranu na tradicionalnim poslasticama, a ujedno nudi i otvoreni plan prostora, zbog čega gosti mogu gledati kako se njihova omiljena jela pripremaju.

Mandarin Oriental takođe nudi i dnevni pizza meni, kombinovan sa slavnim pizzama šefa Guarina u Co.Mo Bar & Bistrot. Ako imate sreće, možda će se vaša poseta pogoditi sa specijalnim večerima koja su posvećena umetnosti miksologije, sa uživo muzikom, originalnim pićima i nezaboravnim zalascima sunca.

Aktivnosti koje su u ponudu u ovom hotelu takođe su osvežene za novu sezonu, pa su vam u ponudi opuštajuće sesije joge i tai čija, uz personalizovane planove za pešačenje preko panoramskih uzvišenja koja okružuju jezero Komo.

Zaista jedva čekamo da nas pandemija korona virusa konačno napusti, granice se otvore i naša putovanja iz mašte postanu stvarnost.