Novo ekskluzivno odmaralište na Karibima - Aerial BVI

Privatno ostrvsko odmaralište svojim gostima nudi idilično okruženje, u kom će definitivno zaboraviti da provere svoj poslovni email…

Na veoma maloj udaljenosti brodom od Tortole, najvećeg od Britanskih Devičanskih ostrva, nalazi se kompaktni raj, nazvan Bak Ajlend. Sa visokim stenama i pogledom na Ser Fransis Drejk kanal, ono je dom sasvim novom, all-inclusive wellness odmaralištu – Aerial BVI.

Iako je privatno ostrvsko odmaralište originalno razvijeno tokom devedesetih, sada je pod novim vlasništvom sa Britni Tarner, osnivačem i CEO The Aerial BVI na čelu. Tarner i njen tim su uspeli da kreiraju sasvim drugačiju luksuznu destinaciju, koju ona opisuje “svrsishodna raskoš”.

Spreman za održavanje brojnih samite ovog leta, kao i vođene wellness ture tokom čitave godine, Aerial BVI namerava da svojim gostima pruži transformativna iskustva unutar predivnog okruženja.

Od stručnjaka za wellness do kuvara/nutricionista i joga instruktora, luksuzno odmaralište nudi veliki broj stručnjaka koji će se pobrinuti za svaku vašu potrebu i pružiti vam unikatni program aktivnosti, koji uključuje sve – od sportova na vodi, preko vođenih radionica, pa sve do tretmana za poboljšanje imuniteta.

Odmaralište se sastoji od pet luksuznih rezidencija i nudi dovoljno mesta za trideset gostiju, sa opcijom zakupljivanja čitavog prostora. Svaka rezidencija je pažljivo konstruisana kako bi umanjila otisak koji ostavlja na svoje prirodno okruženje, a za izgradnju je korišćen kamen i korali koji su sami isplivali do obale.

Održivost je glavni cilj i u kuhinji, pa odmaralište stoga sada radi na razvijanju sopstvenih bašti sa ciljem stvaranja obroka koji će se najvećim delom sastojati od namirnica koje su uzgojene na samom ostrvu. Takođe, cilj je da nakon pripreme obroka, količina otpada bude nula.

Uz brojne opcije za uživanje, ovo ekskluzivno odmaralište će vas oduševiti i navesti vas da svaki svoj slobodni trenutak posvetite upravo njemu.