NOVI LUKSUZNI HOTEL U PORTO MONTENEGRU

Jadranska rivijera skoro je dobila jednu od najprestižnijih i najpopularnijih destinacija – Porto Montenegro – koja je ubrzo postala i najatraktivnija jaht-marina u Evropi, koja se razvija munjevitom brzinom.

Ova destinacija dobila je još jedan atraktivni element tokom ovog leta, koji je privukao dosta pažnje radoznalih posetilaca i ljubitelja luksuznog životnog stila – Regent Porto Montenegro Hotel & Residences. Ovo je inače najnoviji resort Regent brenda, koji je poznati luksuzni svetski ugostiteljski brend i koji u svom portfoliu ima hotele, odmarališta, stambene objekte i krstarenja. Lokacije na kojima se nalaze Regent objekti su Bali, Peking, Berlin, ostrva Turks i Kajkos, Puket, Singapur i Tajpej.

Regent Porto Montenegro Hotel & Residences je spektakularni posed sa pogledom na vodu, koji se sastoji od 51 Deluxe i Premier sobe, kao i 35 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih rezidencija. Ovaj hotelski kompleks na savršen način nastavlja neprikosnoveno besprekorni trend po kom je Regent brend poznat i predstavlja sjajni dodatak ovog regiji koja postaje pravo jezgro luksuza i koja iz dana u dan postavlja nove standarde luksuznog i prefinjenog životnog stila na Jadranskoj rivijeri.

Savršena i potpuna upotreba lepote i esencije lokacije, kulture i istorije, koja je protkana kroz estetiku ovog hotela, bila je cilj dobro poznatog arhitekte i svetski renomiranog dizajnerskog tima koji su radili na ovom kompleksu. ReardonSmith Architects i dizajner enterijera Tino Zervudači iz Milinaric, Henry & Zervudachi studija zajedno su ujedinili arhitekturu i savremene linije sa nežnim bojama, elegantnim kamenom i drvenim podovima. Ovaj resort sa terakota krovom inspirisan je italijanskim palatama koje su razbacane oko bokokotorskog zaliva, što je rezultat venecijanske vladavine koja je trajala 400 godina i traga koji je ona ostavila na lokalnom stanovništvu.

“Regent Porto Montenegro kombinuje operativnu odličnost i gostoprimljivost sa spektakularnom arhitekturom i dizajnom enterijera koji reflektuje stil svetskih stručnjaka”, rekao je Ralf Olec, predsednik Regent Hotels & Resorts kompanije. “Veoma smo uzbuđeni povodom otvaranja našeg najnovijeg resorta u ovoj oblasti, čija popularnost u industriji luksuznog turizma raste iz dana u dan i jedva čekamo da dočekamo naše prve goste”.  

Ovaj resort ima centralni atrium koji se prostire na dva nivoa i savršen pogled na more.  Gosti mogu uživati u italijanskoj bašti koja ima privatno ostrvo, namenjeno održavanju ekskluzivnih događaja i večera. U prizemlju se takođe nalazi i Gurmanski Ćošak sa terasom koja izlazi na vodu, Trpezarija sa odabranim jelima i Biblioteka bar sa velikim izborom pića, koji će vam omogućiti da uživate u večeri kakvu god poželite. Dva bazena koji su u sklopu ovog hotela, jedan otvoreni i jedan zatvoreni, Regent spa centar sa savršenim tretmanima koji će vas razmaziti, kao i u potpunosti opremljeni fitness centar su samo početak beskrajnog spektra aktivnosti koje vas ovde očekuju.

Gosti hotela imaju direktan pristup 250-berth super jahting marini i centru za vodene sportove, pored restorana i zabavnih elemenata. U sklopu marine su i tri teniska terena na otvorenom, infiniti bazen i ležerni bar koji ima pogled na umirujući morski pejzaž.  

Dizajner koji je radio na ovom hotelu, Tino Zervudači, je lično nadgledao podmlađivanje važnih istorijskih građevina, a takođe se bavio i dekorisanjem velikog opsega veličanstvenih rezidencija i jahti, što je njegovu stručnost i ekspertizu još jednom potvrdilo. Ovaj dizajner u svom portfoliu ima projekte poput dizajniranja besprekornih prostorija za Mika Džegera i druge elitne klijente, ali ipak nema svoj određeni stil. On se svakom projektu u potpunosti posveti i svaki put kreira nešto novo. Jedini zajednički elementi njegovih projekata su elegancija, prefinjenost i savršeni stil. 

REGENT PORTO MONTENEGRO

Obala BB, Porto Montenegro, 85 320 Tivat, Crna Gora

Tel: + 382 (0) 32 660 660