Novi luksuzni hotel iznikao je iz kamenog rudnika na Santoriniju

Novi hotel dolazi da ponudi svoje luksuzne apartmane izgrađene na strmim liticama Santorinija.

Novi luksuzni hotel će ovog leta biti dodat veličanstvenoj ugostiteljskoj infrastrukturi koju ima ostrvo Santorini. Linija održivih luksuznih nekretnina Santo Collection lansira novo odmaralište Santo Mine u junu, sa 37 premium apartmana.

Pored toga, Metaxa Hospitality Group premijerno predstavlja 20 novih apartmana u novorenoviranom Santo Pure, a takođe otvara dve privatne vile sa četiri spavaće sobe koje su deo kolekcije The Villas by Santo. Iako su sve tri vile inspirisane neravnim kikladskim pejzažom, svaka nudi svoj jedinstveni dizajn i širok spektar pogodnosti.

Santo Mine, odmaralište samo za odrasle na Santoriniju, uklesano je u liticama Oje, na mestu starog kamenog rudnika. Neposredno iznad zaliva u Amudiju, imanje nudi mnogo više od prelepog pogleda na čuveni zalazak sunca. Svaki od 37 luksuznih apartmana ima privatni bazen ili đakuzi sa pogledom na Egejsko more. Unutra, otvoreni životni prostori spajaju minimalistički dizajn sa neravnim kikladskim pejzažom, koristeći ostrvsko kamenje kao medij za povezivanje sa podovima i zidovima ispresecanim drvenim akcentima.

Apartmani Santo Mine će biti dostupni u sedam nivoa, za smeštaj od dve do četiri osobe. Najveći od njih je Majestic Suite Sunset & Sea View (63 m2), koji ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, kao i privatnu terasu sa prelepim pogledom na more. Apartman za četiri osobe biće dostupan za minimum dve noći, po ceni od 3.206 evra od 1. juna.

Nedaleko od novog odmarališta u Oji nalazimo Santo Pure. Imanje se nalazi na periferiji grada i ponovo se otvara za sezonu 2023. sa 20 novih apartmana. Uz nove nadogradnje, kompleks će sada imati 83 apartmana i dve vile.

Santo Pure je podeljen na šest velikih naselja sa baštama koje imaju jednak broj bazena. Pored luksuznih vila, tri tipa apartmana uključuju opcije zalaska sunca, pećine i pogleda na more. Cene noćenja počinju od 273 evra za apartman ispred bazena sa đakuzijem do 3.560 evra za ekskluzivni apartman za zalazak sunca i pogled na more.

U međuvremenu, Villas by Santo Collection smeštene su na osamljenoj litici sa panoramskim pogledom na more. Nove vile sa četiri spavaće sobe imaju velike unutrašnje i spoljašnje prostore, sa modernim dizajnom koji odgovara nijansama ostrva. Boravak u vilama takođe uključuje usluge konsijerža, spa centar i privatne izlete jahtom i helikopterom.

Da biste pronašli više informacija o novim luksuznim smeštajima, možete posetiti sat Santo Collection.

Luxury Experience